Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΟΓΙΟΡΤΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

No Comments Share:

Πρώτο Φεστιβάλ Καλαμποκιού στον Κύρνο

Στο χωριό Κύρνος του δήμου Τοπείρου στην πεδιάδα της Ξάνθης οργανώθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2012 το ¨1ο Φεστιβάλ Καλαμποκιού¨. Στο πρώτο αυτό φεστιβάλ Καλαμποκιού, μοιράστηκαν στους μετέχοντες καλαμπόκια βραστά σε νερό ή ψημένα σε μαγκάλι.

Πριν από το φεστιβάλ η ποδοσφαιρική ομάδα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης έδωσε φιλικό ματς με την μικτή ομάδα της πεδιάδας της Ξάνθης. Στο τέλος του αγώνα νίκησε η φιλία και το ματς έληξε με 1-1.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού, άρχισε με επίδειξη από την ομάδα παραδοσιακών χορών της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Αργότερα τον κόσμο γλέντησαν με το παραπάνω τα συγκροτήματα Grup dies και Grup Türkü με τα υπέροχα τραγούδια που ερμήνευσαν

Ανάμεσα στους μετέχοντες ήταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης Ιρφάν Ουζούν, ο δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο επικεφαλής του DEB Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου καθώς και άλλοι πρόεδροι και διοικούντες συλλόγων.

Εφ. Μπιρλίκ 24/9/2012 

Previous Article

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Next Article

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *