fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

0 σχόλια Share:
ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάποιες αλήθειες που ως εφημερίδα Μπιρλίκ αποκαλύψαμε φαίνεται να ενόχλησαν τον Καραίσκο-αφέντη

Έχω δικαίωμα λέει απάντησης και εμείς λοιπόν λέμε ορίστε, η εφημερίδα Μπιρλίκ κινείται με μια εκδοτική γραμμή που επιδιώκει την συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων μέσα σε ειρήνη, γαλήνη και ισότητα. Εμείς σε κανέναν δεν είπαμε ¨σήκω και φύγε, αυτή είναι η μεταξύ μας διαφορά. Άλλωστε αυτά που έκανες είναι ¨φως-φανάρι¨.

Μην ξεχνάτε όμως Καραίσκο-αφέντη πως εμείς ήμασταν εδώ από παλιότερα, σε αυτά τα χώματα έχουμε τον ιδρώτα μας, την ιστορία μας. Λέω λοιπόν αυτό να το σκεφτούν αυτοί που ήρθα αργότερα εδώ χωρίς να ρίξουν ούτε μια σφαίρα και μάλιστα εμείς ούτε διώξαμε ούτε διώχνουμε κανέναν. Εμείς θέλουμε να ζουμε μαζί αλλά όχι συνθλιβόμενοι, αυτό να το ακούς καλά. Όποιος δεν του αρέσει εδώ φεύγει, ενώ όποιος το σέβεται και θέλει την συμβίωση μένει. Αυτό γράψτο στην άκρη.

Eσείς θεωρείτε πως η Δυτική Θράκη είναι μόνο δική σας και για αυτούς που λένε πως έχουν άλλη καταγωγή, είτε τους λέτε πως είναι απειλή είτε τους λέτε ¨να φύγετε από εδώ¨.  Δείτε επιτέλους πως το λάθος δεν είναι σε εμάς αλλά σε εσάς. Και μάλιστα αυτά που κάνετε τα κάνετε εσκεμμένα. Σε εσάς τίποτε δεν είναι τυχαίο. Αλλά προφανώς έχετε κάποιο λάθος στο αρχείο σας. Στο Γραφείο με τα Κρατικά Αρχεία λέτε πως υπάρχουν αρχεία μόνο για χριστιανούς. Λάθος κάνετε, ψάξτε το παρακαλώ και επανορθώστε το λάθος σας. Υπάρχουν αρχεία και για τον τουρκο-μουσουλμανικό πληθυσμό. Πάτε και δείτε, εγώ ξέρω. Σκέφτηκα πως είναι κάτι μονόπλευρο που μπορεί να μην το ξέρετε. Η μήπως θέλετε να πείτε πως τα αρχεία εξαφανίστηκαν; Άραγε μήπως εξαφανίστηκαν;

Ας έρθουμε τώρα στην επιστολή απάντηση σας. Ορίστε, δίχως να φοβόμαστε και να διστάζουμε την δημοσιεύουμε και για μια ακόμη φορά κάνουμε την διαφήμιση που έχετε ανάγκη εσείς και ο Σπάρτακος. Είτε σας κάνουμε είτε όχι όμως δεν έχει σημασία, διότι εσείς δεν θα έχετε μαμαλίκα από τους ανθρώπους της μειονότητας!

Μάλιστα οι έχοντες σώας τα φρένας ομόθρησκοι και ομογενείς σας που πιστεύουν στην δημοκρατία, πλέον δεν πιστεύουν στον ¨απολιθωμένο εθνικισμό¨.  Ο κόσμος ασχολείται με το πώς να τα βγάλει πέρα. Οι οικογένειες στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρις χαρτζιλίκια και μην πεις πως δεν το ξέρεις αυτό, διότι πλέον φιλάνθρωποι πολίτες άρχισαν σε κάποια σχολεία της χώρας να δίνουν πρωινά.  Άσε τα λοιπόν αυτά και σκέψου καλά πως μπορείς να φανείς επωφελής στην χώρα. Κοίτα γύρω σου, όλοι φεύγουν και εγκαταλείπουν την χώρα, ψέματα είναι αυτό ; Εμείς γιατί δεν φεύγουμε, ξέρεις;  Διότι εμείς αυτή τη χώρα την αγαπάμε πραγματικά. Εμείς προς κάθε κατεύθυνση αποδείξαμε πως αγαπάμε αυτή την χώρα παραπάνω από σένα. Τώρα είναι η σειρά του κράτους να κάνει αυτά που πρέπει σε πολίτες σαν και εμάς.

Κοίτα στην Συρία, κοίτα στην Παλαιστίνη, κοίτα στην Ισπανία και στο Βέλγιο και πάρε μαθήματα. Κοίτα στην Β.Ιταλία. Τέλος πάντων, σκοπός μου δεν είναι να μακρολογώ, αλλά σε παρακαλώ σταμάτα πια να επιτίθεσαι σε αυτή την μειονότητα, είναι πλέον ντεμοντέ στην εποχή μας.  Εγώ για όσο θα είμαι καλά να ξέρεις πως δεν θα αφήσω εσένα και άλλους σαν και σένα να συνθλίψουν την μειονότητα.

Αυτά πάλιωσαν, δεν συμφέρουν πια. Είσαι στον δήμο, είσαι στην τοπική αυτοδιοίκηση, έλα να αποτελέσουμε παράδειγμα σε Ροδόπη και Κομοτηνή και να στήσουμε μαζί την σημαία της συμβίωσης. Τότε λοιπόν θα σου πω ένα τεράστιο ¨Μπράβο¨. Είσαι ; Ή ακόμη θες να διώξεις τους Μουσουλμάνους Τούρκους από τα χώματα τους ;

………………………

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13478-karaskos-efendden-cevap-geld.html

14/11/2017

Σχ: Μετά από αυτό το γεμάτο ψέματα κείμενο παρατίθεται και η απάντηση του επικεφαλής του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ-Καραϊσκο Κώστα, που εμείς δημοσιεύσαμε προχτές.

 

Previous Article

ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Next Article

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΜΟΥΦΤΗΣ : ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.