Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

No Comments Share:

Πήραν τα πιστοποιητικά συμμετοχής τους οι θρησκευτικοί λειτουργοί της 4ης περιφέρειας Κομοτηνής που μετείχαν στα   ¨Μαθήματα κατήχησης¨
Ολοκληρώθηκαν τα ¨Μαθήματα κατήχησης¨ των θρησκευτικών λειτουργών που οργάνωσε η μουφτεία Κομοτηνής στο χωριό Αρίσβη και οι συμμετέχοντες θρησκευτικοί λειτουργοί πήραν και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Νωρίτερα έχουν πάρει και τα πιστοποιητικά συμμετοχής τους οι θρησκευτικοί λειτουργοί που μετείχαν στην εκπαίδευση ¨Μαθημάτων κατήχησης¨ που οργανώνονται από την αιρετή μουφτεία Κομοτηνής, στην περιφέρεια με έδρα την Κομοτηνή, στην 2η στο χωριό Δοκός, και στην 3η με έδρα τα Αριανά.

Οι 20 θρησκευτικοί λειτουργοί που μετείχαν συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο τζαμί του χωριού Φύλακας για να παραλάβουν τα πιστοποιητικά συμμετοχής. Τα έγγραφα αυτά δόθηκαν στους θρησκευτικούς λειτουργούς από τον μουφτή Ιμπραήμ Σερίφ.

Το ίδιο βράδυ υπήρξε και μια συνάντηση σχετικά με την εκπαίδευση που παρέχεται στους θρησκευτικούς λειτουργούς. Σε αυτή την σύναξη μετείχαν ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραίμ Σερίφ και ο βοηθός μουφτή Φεχίμ Αχμέτ. Πριν από αυτήν τη συνάντηση οι θρησκευτικοί λειτουργοί είχαν σημαντικούς καλεσμένους. Συναντήθηκαν μαζί τους και συζήτησαν, ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και οι υποπρόξενοι Γκιουρλέρ Γκιουρσόι, Αντνάν Οζτούρκ και Ουφούκ Γκιοζαϊντίν.

Μετά την αποχώρηση των καλεσμένων, μουφτής, βοηθός μουφτή και οι θρησκευτικοί λειτουργοί, έκαναν την σχετική με την εκπαίδευση σύναξη τους. Μετά την σύναξη αυτή δόθηκαν και τα έγγραφα συμμετοχής.

Μετά την ολοκλήρωση από την μουφτεία της Κομοτηνής των ¨Μαθημάτων Κατήχησης¨ σε 4 περιφέρειες, η εκπαίδευση θα συνεχιστεί με τις περιφέρειες Ιάσμου, της ορεινής περιοχής με έδρα την Οργάνη, του Έβρου με έδρα το Μεγάλο Δέρειο καθώς και των γυναικών θρησκευτικών λειτουργών.

Ιστοσελίδα του ρ/φ σταθμού ÇINAR FM 14–3-2012

Σχόλιο : Σκεφτείτε τώρα εσείς κατά πόσο μπορεί να εμπιστευτεί η πολιτεία θρησκευτικούς λειτουργούς που όλοι ξέρουμε από που πληρώνονται…. Για παράδειγμα, λέτε να είναι τυχαίο που πέρασε όλη η προξενική κουστωδία από εκεί ;   

Previous Article

ΠΡΩΤΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ GÖZCÜ ΤΟ ΚΑΤΑΡ

Next Article

TA ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *