Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ…

No Comments Share:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΚΟΝΙΟ

4be52ec7dc22a63703a02f43a87e4e14_XL

Ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής  Ιμπραήμ Σερίφ και ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, μετά από πρόσκληση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και της  Διεύθυνσης Θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας, επισκέφτηκαν την Καισάρεια και το Ικόνιο.

Οι μουφτήδες μας στην πρώτη τους στάση στην Καισάρεια, έκαναν μια σειρά από επισκέψεις συνοδεία του μουφτή Καισαρείας Σαχίν Γκιουβέν.  Επισκέφτηκαν τον κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Καισάρειας καθηγητή Ραμαζάν Ερτούρκ, τον πρύτανη καθηγητή Χαμζά Τσακίρ και τον δήμαρχο της πόλης  Μουσταφά Τσελίκ.

Οι μουφτήδες μας μετείχαν σε εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού  TV Kayseri, παρουσίασαν την δυτική Θράκη και κάλεσαν σε αυτήν τους κατοίκους της Καισάρειας.

Ο νομάρχης της Καισάρειας Ορχάν Ντουζγκούν εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση που συνάντησε τους μουφτήδες μας. Ενώ οι μουφτήδες μας ανέφεραν πως επισκέφτηκαν μαθήματα Κορανίου, εστία θηλέων, τζαμιά και το Μουσείο Πολιτισμού των Σελτζούκων, συγκινήθηκαν πολύ και ευχαρίστησαν για αυτό.

Οι μουφτήδες μας την επίσκεψη τους στο Ικόνιο την άρχισαν με πέρασμα από το Κέντρο Θρησκευτικής Ειδίκευσης της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της T.C. Μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του Αχμέτ Ποστάνογλου-διευθυντή του κέντρου αυτού, πήγαν στην εφημερίδα Konya Yeni Haber και έδωσαν συνέντευξη στο κανάλι Kon TV. Οι μουφτήδες μας μετά από την επίσκεψη τους στον νομάρχη Ικονίου Μουαμμέρ Ερόλ, μίλησαν σε συνέδριο που οργανώθηκε στην θεολογική σχολή του πανεπιστημίου Νετσμετίν Ερμπακάν. Ακολούθως μετείχαν στις εκδηλώσεις που οργάνωσε η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού της νομαρχίας Ικονίου για την 742η επέτειο από την επανένωση του Μεβλανά.

Οι μουφτήδες μας επέστρεψαν στις 10/12/2015 στην δυτική Θράκη

http://www.rodopruzgari.com/item/5317-m%C3%BCft%C3%BClerimizin-kayseri-ve-konya-ziyaretleri.html

12/12/2015

Σχ  : Δεν περνάν και άσχημα θα έλεγα…

Όλα αυτά βέβαια όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ακριβώς τζάμπα…

Οι εν λόγω ούτε στην τουαλέτα δεν πάνε αν δεν τους το επιτρέψει η Τουρκία…

Previous Article

H ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

HTAN MONO 17 XΡONΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *