Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ

No Comments Share:

Οι δύο σύλλογοι θα δώσουν κοινό αγώνα στο θέμα της μειονοτικής εκπαίδευσης

145553830761919

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ξάνθης επισκέφτηκε τον Σύλλογο Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου.

Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε μετά από την επίσκεψη, τονίστηκε πως αποφασίστηκε ότι οι δύο σύλλογοι σε Ξάνθη και Κομοτηνή θα δώσουν κοινό αγώνα για το θέμα της  μειονοτικής εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση με τίτλο ¨Τώρα ο καβγάς τέλειωσε¨  που δημοσίευσε ο Σύλλογος Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ξάνθης έχει ως εξής :

¨Στις 10/2/2016 ο   Σύλλογος Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ξάνθης  επισκέφτηκε τον αδερφό Σύλλογο Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου. Στην επίσκεψη μετείχαν όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΑΘ  Ξάνθης  Νουρετίν Κιγιτζί ευχήθηκε στον νεό πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου Σαλίχ Αχμέτ  να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.

Ο Νουρεττίν Κιγιτζί ενημέρωσε ευρέως τον νέο πρόεδρο για τις δραστηριότητες του συλλόγου Ξάνθης, ανέφερε πως στα ατελείωτα και δυσεπίλυτα προβλήματα της μειονοτικής εκπαίδευσης κάθε χρόνο προστίθεται και ένα νέο κάτι που προκαλεί απαισιοδοξία και ανησυχία στη κοινωνία και στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Η συνάντηση κράτησε περίπου τρεις ώρες και διεξήχθη σε μια θερμή ατμόσφαιρα. Οι ηγεσίες των δύο συλλόγων αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την εκπαίδευση της της μειονότητας Δυτικής Θράκης και τα προβλήματα της και συναποφάσισαν να αγωνιστούν από κοινούσχετικάα με τα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά θέματα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΑΘ Σαλίχ Αχμέτ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη επίσκεψη που του κάναμε. Ο Σαλίχ Αχμέτ είπε πως είναι έτοιμος να κάνει κάθε θυσία για να κινηθούμε από κοινού και εξέφρασε την πίστη του πως οι δύο αυτοί σύλλογοι με κοινά προβλήματα και αξίες, θα πρέπει να ενωθούν και να κινηθούν με μια φωνή σαν μια γροθιά. Tόνισε πως συνειδητοποιώντας πως τα θέματα της μειονοτικής εκπαίδευσης μπορούν να επιλυθούν μόνο με δύσκολους και επίπονους αγώνες, θα πρέπει αμέσως να αρχίσουν συνομιλίες με τους κρατικούς αξιωματούχους.

Διότι καθώς εμείς αγωνιζόμαστε για την εκπαιδευτική κοινότητα και για το επάγγελμα μας, πλέον δεν μας έχει απομείνει καμία ανοχή¨.

ΕΠΑΤΗ

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1311

15//2/2016

Previous Article

7 NEKΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

ΕΝΙΟΤΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙΣ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *