Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΥΡΑΣ

No Comments Share:

Mια υπέροχη οικογενειακή βραδιά από τον Αθλητικό Σύλλογο Φιλύρας με την Ναντιντέ Σουλτάν

Ο Αθλητικός Σύλλογος Φιλύρας στις 4 Μαΐου οργάνωσε στο ξενοδοχείο Chris Eve μια υπέροχη οικογενειακή βραδιά. Στην βραδιά παραβρέθηκαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, οι υποπρόξενος Ουφούκ Γκιοζαϊντίν και Αντνάν Οζτούρκ, ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ριτβάν Μουσταφά και μέλη του Δ.Σ., από την αντιπολίτευση οι Χαλίτ Μεχμέτ και Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν, Ιλχάν Αχμέτ, Μεχμέτ Εμίνογλου, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Ιλμπάι Ντελί, ο σύμβουλος του κόμματος DEB Αϊντίν Αχμέτ, η επικεφαλής της Νεολαίας του DEB Ικμπάλ Καρασαλιοσμάν και κομματικά στελέχη.

Η βραδιά άρχισε με τα τραγούδια της ορχήστρας City, ενώ αργότερα ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Φιλίρας φαρμακοποιός Σαλί Χουσείν Καμίλ, χάρισε στον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του. Επίσης όπως έγινε και κατά τα προηγούμενα χρόνια, χαρίστηκε από μια φανέλα και μια πλακέτα στον πρόεδρο και την διοίκηση που μόχθησαν για την ομάδα καθώς και στις φίρμες που ήταν χορηγοί στην οργάνωση της βραδιάς. Αργότερα βγήκε στην σκηνή η εκ Τουρκίας προερχόμενη καλλιτέχνης Ναντιντέ Σουλτάν. Είπε πως ¨Αυτά τα χώματα πολύ όμορφα τα βρήκα. Αισθάνομαι σαν να ήρθα να ξεκουραστώ. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη που ανάμεσα μας βρίσκεται ο πρόξενος κύριος Μουσταφά Σάρνιτς και του εύχομαι να έχει επιτυχίες και ως πρέσβης¨.

Μετά η Ναντιντέ Σουλτάν με τα υπέροχα τραγούδια της πρόσφερε μια μουσική γιορτή στους παριστάμενους. Κατά την βραδιά τέθηκε σε δημοπρασία μια μπάλα ποδοσφαίρου με την υπογραφή της Ναντιντέ Σουλτάν. Στο τέλος της δημοπρασίας την μπάλα την πήρε ο υποψήφιος βουλευτής (ΠΑΣΟΚ) Αχμέτ Χατζηοσμάν με 1500 ευρώ.

 

Εφ. Μπιρλίκ 5-5-2012

Previous Article

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ

Next Article

ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *