Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

No Comments Share:

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στο κόμμα DEB.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, επισκέφτηκε τα γραφεία Ξάνθης της κομματικής οργάνωσης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB).

Στην συνάντηση που έγινε στις 21 Απριλίου τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου καθώς και κομματικά μας στελέχη από την Ξάνθη.

 Κατά την επίσκεψη παίρνοντας τον λόγο ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ανέφερε πως έγινε υποψήφιος στις επόμενες εκλογές για να εκπροσωπήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μειονότητα και είπε τα εξής :

¨Καταρχήν ευχαριστώ την ηγεσία του DEB για αυτήν την θερμή υποδοχή. Το κόμμα DEB είναι ένα κόμμα το οποίο επιχειρεί εξ ονόματος της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης να καλύψει ένα σημαντικό κενό. Οι στόχοι μας είναι ίδιοι. Στόχος μας η κατά τον καλύτερο τρόπο εκπροσώπηση της μειονότητας μας στην πολιτική αρένα. Εγώ έγινα υποψήφιος στο συγκεκριμένο κόμμα, διότι πιστεύω πως έχει την πιο σωστή στάση απέναντι στην μειονότητα. Πιστεύω πως θα εκπροσωπήσω καλύτερα την μειονότητα μου μέσα από αυτό το κόμμα. Πρώτη μου προτεραιότητα φυσικά είναι να εργαστώ για να μπορέσει να βρεθεί λύση για τα θέματα της μειονότητας. Και υποστηρίζω πως αυτό πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τους φορείς και συλλόγους της μειονότητας. Σε περίπτωση που εκλεγώ θα εργαστώ ώστε τα θέματα της μειονότητας μας να λυθούνε σε συνεργασία με φορείς και εκπροσώπους της μειονότητας. Για μένα αυτό που είναι σημαντικό είναι τα θέματα της κοινότητας και μετά τα πιστεύω του κόμματος. Σας ευχαριστώ και πάλι για αυτήν τη θερμή υποδοχή¨.

 Αργότερα μιλώντας ο Οζάν Αχμέτογλου-αντιπρόεδρος του κόμματος DEB και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης στην Ξάνθη ευχήθηκε εκλογική επιτυχία στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις : ¨Εμείς ως κόμμα DEΒ ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους της μειονότητας επιτυχία στις εκλογές. Η χώρα μας περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο και δυστυχώς πιστεύουμε πως αυτές οι δυσκολίε

ς θα αυξηθούνε ακόμη περισσότερο. Μέχρι σήμερα πολλά κόμματα κυβέρνησαν την χώρα, τα οποία και σήμερα είναι υποψήφια. Πιστεύουμε πως το μεγάλο μέρος αυτών των πολιτικών κομμάτων έχει μια οπτική σκοπιά για την μειονότητα που δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Δυστυχώς αυτή η οπτική σκοπιά αυτών των κομμάτων, ως κόμμα DEB και ως μειονότητα μας στενοχωρεί. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι μειονοτικοί βουλευτές που θα εκλεγούν στις 6 Μαΐου, να έχουν μια συνεχή συμμαχία και επικοινωνία με το σύνολο της μειονότητας και τους μειονοτικούς φορείς. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ στο άκρως αντιδημοκρατικό πλαφόν του 3% που ισχύει και για τους ανεξάρτητους υποψήφιους βουλευτές. Εμείς ως κόμμα DEB πιστεύουμε ότι οι βουλευτές που θα εκλεγούν θα πρέπει να θέσουν αυτό το θέμα και να ζητήσουν να βρεθεί λύση. Εύχομαι ξανά εκλογική επιτυχία στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ καθώς και οι επόμενες εκλογές να βγουν επωφελής για την μειονότητα μας.

Επίσης ο Οζάν Αχμέτογλου κατά την διάρκεια της επίσκεψης χάρισε στον Χουσείν Ζεϊμπέκ μια πλακέτα προς ανάμνηση της επίσκεψης.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 23-4-2012

Σχόλια : Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το λέει ξεκάθαρα : Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης. Ούτε Πομάκοι ούτε Ρωμά υπάρχουν…

Προσέξτε την δεύτερη φωτογραφία : Αρχίζοντας από αριστερά : Ιλτέρ Μέτσο- ιμάμης που τον έστειλε ο ψευδομουφτής Μέτε στην Ρόδο για να εξυπηρετήσει (εκτουρκίσει 😉 τους εκεί μουσουλμάνους. Δεύτερος ο υπάλληλος της ψευδομουφτείας Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα. Τρίτος ο δημοσιογράφος Οζάν Αχμέτογλου της εφημερίδας Γκιουντέμ- ηχείο του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών στην ελληνική Θράκη.  Μήπως θα έπρεπε αντί να ανοίγει γραφεία στην Ξάνθη το DEB να ανοίξει ακόμη ένα τουρκικό προξενείο στην Ξάνθη ;…

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB !

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 23ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *