Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

To Εφετείο Θράκης απέρριψε το αίτημα των τουρκόψυχων συλλόγων

0 σχόλια Share:

Μία ακόμη απόρριψη για τους μειονοτικούς συλλόγους

Το Εφετείο Θράκης για μία ακόμη φορά απέρριψε το αίτημα του συλλόγου Τουρκάλων Γυναικών Ροδόπης και του Συλλόγου Νεολαίας Μειονότητας Έβρου για αναγνώριση.

Το Εφετείο Θράκης με απόφαση που δημοσίευσε στις 25 Μαΐου, απέρριψε το αίτημα του συλλόγου Τουρκάλων Γυναικών και του Συλλόγου Νεολαίας Μειονότητας Έβρου που με βάση την απόφαση του ΕΔΑΔ, ζητούσαν την αναγνώριση τους. Το δικαστήριο με την απόφαση του αγνόησε τον 4491/2017 νόμο, που ψηφίστηκε το 2017 με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα να εφαρμοστούν από τα ελληνικά δικαστήρια οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ.

Το Εφετείο Θράκης, μετά από την απόφαση του 2008 για τους δύο μειονοτικούς συλλόγους, απέρριψε το αίτημα με τον ισχυρισμό πώς καθώς το αίτημα που υπέβαλαν με βάση το άρθρο 758 της Πολιτικής Δικονομίας απορρίφθηκε, δεν μπορεί να γίνει πάλι νέα προσφυγή με το ίδιο αίτημα και την ίδια βάση. Αναμένεται πως οι δύο σύλλογοι θα πάνε την απόφαση στον Άρειο Πάγο. Παλαιότερα το Εφετείο Θράκης με την ίδια λογική απέρριψε και το αίτημα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης.

https://gundemgazetesi.com/haber/detay/7159?fbclid=IwAR01e-2jQfZ02xZOtA87pTg_oBe9K7Z-N7KHFlPY24xrMs1xCW-4MDVOSP4

28/5/2020

Σχ: Είναι χαρακτηριστική πάντως η οικονομική άνεση με την οποία οι σύλλογοι αυτοί αλλά και η ΤΕΞ, καλύπτουν επί δεκαετίες τώρα τις οικονομικές δαπάνες που χρειάζονται για την κάλυψη αυτών των νομικών εξόδων.

Όχι δεν πάει το μυαλό μας στο πονηρό.

Αλίμονο…

Απλά ξέρουμε πως η αναγνώριση αυτών των συλλόγων θα ικανοποιούσε ιδιαίτερα την Τουρκία…

Previous Article

Βίντεο- ¨Δεν βγαίνουμε έξω αν δεν μας δώσετε σπίτια¨…

Next Article

Η άλωση της Πόλης και η εντολή του τελευταίου αυτοκράτορα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *