Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

0 σχόλια Share:

Για 5η φορά κλήθηκε για κατάθεση ο εκλεγμένος μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ

Ο εκλεγμένος μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ από τον Ιανουάριο του 2017 κι εντεύθεν κλήθηκε 5 φορές για κατάθεση στην αστυνομία. Με εντολή του εισαγγελέα Ροδόπης, ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ κλήθηκε στις 18/5/2017 για κατάθεση στην Κρατική Ασφάλεια της Αστυνομίας Ροδόπης, ενώ αναφέρεται πως διεξάγεται έρευνα σχετικά με την συμμετοχή του στην τελετή σουνέτ που έγινε το 2016 στην συνοικία Τέρμα Αδριανουπόλεως.

Ο μουφτής Σερίφ που από την αρχή του 2017 σχεδόν μια φορά τον μήνα καλείται για κατάθεση στην αστυνομία, σε δήλωση του στον προσωπικό λογαριασμό έγραψε τα εξής: ¨Για την συμμετοχή μας πέρσι σε τελετή σουνέτ στην συνοικία Τέρμα Αδριανουπόλεως, με εισαγγελική εντολή πάλι  μας έχει ασκηθεί δίωξη.Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε¨.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12833-mueftue-brahm-erf-5nc-kez-fadeye-carildi.html

18/5/2017

Σχ: Όχι 5 αλλά 105 φορές να κληθεί. Όπως όλοι οι πολίτες.

Μεταξύ αυτών που υπερασπίστηκαν στο διαδίκτυο τον πράκτορα τουρκικών συμφερόντων Ιμπραήμ Σερίφ και ο κ. Δημητράς. Για δείτε….

Αλήθεια ο κ. Δημητράς όταν η Τουρκία μπλόκαρε εντελώς την ιστοσελίδα του περιοδικού Αζινλίκτσα που βγαίνει στην ελληνική Θράκη και απαγόρευσε την είσοδο εκεί στους συντελεστές του περιοδικού, έκανε καμία ανάρτηση-καταγγελία ;…

Previous Article

ΠΕΡΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

Ζωγραφίζοντας τον Κεμάλ: η επετειακή πρόκληση – Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Σπάρτακος

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *