Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

No Comments Share:

Οι μουφτήδες συναντήθηκαν στο Διδυμότειχο

905b52330dbd595ac3af166fc5c74a54_XL (1)

Μετά από την πρώτη συνάντηση που έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στην Βουλγαρία, η δεύτερη συνάντηση των μουφτήδων έγινε στις 20/12/2016 στην πόλη Διδυμότειχο της Ελλάδας, μια πόλη με έντονη ιστορία.

Στην συνάντηση αυτή που έγινε με οικοδεσπότη τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τους θρησκευτικούς λειτουργούς Έβρου, παρόντες ήταν ο μουφτής Αδριανούπολης και άλλοι θρησκευτικοί λειτουργοί της περιοχής εκεί, όπως και  μουφτήδες από τις περιοχές Κίρτζαλι και Κοσουκαβάκ της Βουλγαρίας.

Σε αυτή την συνάντηση υπήρξε κοινοποίηση εμπειριών και γνώσεων και γνωριμία, ενώ έγιναν επισκέψεις στα ιστορικά μνημεία της πόλης. Η επιτροπή στο γεύμα είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον δήμαρχο Διδυμοτείχου , ενώ επικεντρώθηκαν στην τουριστική δυναμική που θα αποκτούσε η πόλη με την επισκευή των ιστορικών μνημείων της. Ο δήμαρχος ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την επιτροπή και ανέφερε πως η προστασία των θρησκευτικών και πολιτιστικών αξιών και το άνοιγμα τους για τους επισκέπτες, είναι σημαντικό για να αυξηθεί ο εκ Τουρκίας τουρισμός. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο για το ενδιαφέρον που έδειξε.

dimetioka3 dimetoka dimetoka1 dimetoka2

……………..

http://www.rodopruzgari.com/component/k2/item/5344-m%C3%BCft%C3%BCler-dimetoka%E2%80%99da-bulu%C5%9Ftu.html
21/12/2015
 
Σχ : Το γράφουμε για πολλοστή φορά. Κανένας Έλληνας με αξίωμα δεν πρέπει να συναγελάζεται με τους ψευτομουφτήδες. Διότι αυτό αποτελεί έμμεση αναγνώριση τους.

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

Next Article

WELCOME TO TURKEY – WELCOME TO HELL !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *