Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αντιδράσεις τουρκόψυχων ΜΜΕ στην παράταση της θητείας της ΔΕΜΠ-Κομοτηνής

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  17/4/2020

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανανέωση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικών Περιουσιών  (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής δεν άρεσε στα τουρκόψυχα ΜΜΕ της Θράκης. Έτσι η  Γκιουντέμ σε προχτεσινό της κείμενο αναφέρει πως ¨Ανανεώθηκε η θητεία της διορισμένης βουκουφικής επιτροπής Κομοτηνής. Χωρίς να ληφθούν υπόψη τα αιτήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, συνεχίστηκε η πρακτική που άρχισε στην περίοδο της χούντας των συνταγματαρχών του 1967¨. 

Ενώ η γνωστή τουρκόψυχη Μπιρλίκ προτίμησε τον πιο επιθετικό τίτλο ¨Στη  Δυτική Θράκης της Ελλάδας, συνεχίζονται οι διορισμοί ¨μαριονέτα¨.  Και έβαλε και την φωτογραφία του προέδρου της ΔΕΜΠ-Κομοτηνής κ. Σελίμ Ισά….

Και μόνο οι αντιδράσεις αυτών που πάντα ευθυγραμμίζονται (γιατί άραγε 😉 με τις θέσεις της Τουρκίας, δείχνουν πως η απόφαση για την παράταση της θητείας ήταν πολύ σωστή.

Όσο για το ποιος είναι μαριονέτα τίνος στην Θράκη, πολλοί είναι που το καταλαβαίνουν.  Εμείς για παράδειγμα έχουμε δει στο παρελθόν από κοντά  το πόσες φορές έχει διαφωνήσει ο Σελίμ Ισά με κρατικούς χριστιανούς αξιωματούχους ή αιρετούς . Κι αυτό διότι εκείνοι δεν  νοιάζονταν για το συμφέρον της Ελλάδας αλλά για το κόμμα τους, την τσέπη τους ή το…βρακί τους !

Για την ακρίβεια αυτά που έχει τραβήξει στο παρελθόν ο άνθρωπος από τα ¨δικά μας παρτάλια¨ δεν περιγράφονται….

Αυτοί που τον κατηγορούν λοιπόν,  πόσες φορές έχουν έρθει σε κόντρα με αξιωματούχους της Τουρκίας ;…

Previous Article

Απόπειρα ανατροπής της πορείας του πολέμου στην Λιβύη, με την χρήση των τουρκικών ΜΕΑ

Next Article

Βίντεο-Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΙΑ : Να μεταφερθούν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στα κενά ξενοδοχεία !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *