Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H AΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H BIOMHXANIA ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΕΚΑΠ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

Σε πτώχευση οδεύει η βιομηχανία τσιγάρων ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη. Όλα θα ξεκαθαριστούν στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη στις 28/12/2017.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Δ.Σ. της εταιρίας ΣΕΚΑΠ, στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη, θα αποφασιστεί να αρχίσουν οι διαδικασίες υποχρεωτικής πτώχευσης .

…………………….

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Όπως είναι γνωστό το 2012 η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας (ΑΤΕ) που είχε σχεδόν το σύνολο των μετοχών της βιομηχανίας τσιγάρων ΣΕΚΑΠ, την έβγαλε προς πώληση. Η τουρκική εταιρία SEBA Εξωτερικό Εμπόριο και Μεταφορές υπέβαλε προσφορά, αλλά επειδή ήταν τουρκική εταιρία, το Δ.Σ. των συνδικάτου και εργάτες εναντιώθηκαν και εντέλει προτιμήθηκε ο ελληνικής καταγωγής Ρώσος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13669-skecedek-sekap-sgara-fabrkasi-mecbur-flasa-doru-gdyor.html

26/12/2017

Σχ: Όπως είναι φυσικό και επόμενο η τουρκόψυχη Μπιρλίκ σχεδόν επιχαίρει για την αποτυχία (όπως φαίνεται) του εγχειρήματος Σαββίδη στην Θράκη. Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι η ΑΘΛΙΑ στάση του κόμματος της ΝΔ. Με κυβέρνηση Σαμαρά  σχεδόν τον παρακάλεσαν να πάρει την ΣΕΚΑΠ ακριβώς για να μην την πάρει η τουρκική εταιρία. Και καλά έκαναν τότε. Πλην όμως προφανώς δεν του την πούλησαν ¨καθαρή¨. Και όταν εκ των υστέρων είτε επειδή ο Σαββίδης έδειξε σε δηλώσεις του συμπάθεια προς τον Τσίπρα, είτε επειδή ο Αμερικανός πρεσβευτής τους ¨τράβηξε το αυτί¨, άρχισαν να εναντιώνονται! Και όταν η κυβέρνηση έφερε νόμο σχετικά με τις οφειλές κρατικών επιχειρήσεων, αυτοί άρχισαν να λένε πως ¨χαρίζετε πρόστιμα στον Σαββίδη¨.

Μα τόση αθλιότητα;

 Ελπίζουμε να κυριαρχήσει εντέλει ο κοινός νους και όχι η λογική του κομματικού συμφέροντος  και να βρεθεί ένας τρόπος μην πάει σε πτώχευση η εταιρία.  Εκτός αν κάποιοι προτιμούν πια τους Τούρκους ¨επενδυτές¨ παρά τον Σαββίδη.

Όλα τα περιμένουμε.   

Previous Article

ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ- ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

Next Article

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜA ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *