Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KATAΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΩΞΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΦΡΟΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΛΙΑ

No Comments Share:

Καταγγελία

Tα Μπαϊράμια είναι μέρες στις οποίες οι δυσαρέσκειες λήγουν, ενώ αναπτύσσονται η αδερφοσύνη, η αγάπη και η φιλία. Σε αυτές τις μέρες που γίνεται προσπάθεια να διαχωριστεί το έθνος μας, στο χωριό Γονικό μετά από την προσευχή που έγινε κατά την πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού, στην παραδοσιακή ανταλλαγή ευχών που δίνεται στην αυλή του τζαμιού, σε μέλη του συλλόγου μας που μας στήριξαν και εμάς και την μειονότητα, τους είπαν ¨Δεν υπάρχει Μπαϊράμ για τα μέλη του συλλόγου¨ και τους έδιωξαν.

Δηλώνουμε πως αντιμετωπίζουμε το περιστατικό με βαθιά θλίψη, ενώ καλούμε αυτούς που το έκαναν και αυτούς που έβαλαν κάποιους να το κάνουν, να βάλουν το χέρι τους στην συνείδηση τους, να δείξουν ενότητα και ομοψυχία και να δώσουν την δέουσα απάντηση σε αυτούς που  θέλουν να μας διασπάσουν και να επωφεληθούν από αυτό. Καλούμε δε τον κόσμο της περιοχής που έχει πέσει σε δύσκολη θέση και τον έχουν κοροϊδέψει με το θρησκευτικό συναίσθημα, να σκέπτεται με κοινή λογική.

FACEBOOK– Σελίδα του συλλόγου Χίλια

27/8/2019

Σχ: Όταν ένας προξενόφρων σύλλογος όπως αυτός υποστηρίζει την ¨ενότητα κι ομοψυχία¨ της μειονότητας, έχει σημασία να αντιλαμβανόμαστε τι εννοεί: Απόλυτος άρχοντας της μειονότητας είναι ο εκάστοτε πρόξενος με ¨βεζύρηδες¨τους δύο ψευτομουφτήδες, Όλοι να υπακούνε σε αυτούς. Όποιος δεν υπακούει ειναι ¨διασπαστής¨, ¨τρομοκράτης¨, κ.α.

Έτσι εννοούνε την ενότητα…. 

Previous Article

NEA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΤΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Next Article

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *