Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

0 σχόλια Share:

 

 

Πολύτιμη τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, ομογενείς μας

Ο βάσει των ελληνικών νόμων ιδρυθείς σύλλογος μαςεκπληρώνει κατά γράμμα τις υποχρεώσεις του και επί 21 έτη οργανώνει τους ιστορικούς Παλαιστικούς αγώνες με Λάδι και τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Χίλια. Όπως σας είναι γνωστό η μετάβαση σήμερα στα βουνά της Ροδόπης των μελών της μειονότητας και του αγά μας προς τον χώρο του Χίλια έγινε αιτία επανεμφάνισης ιστοριών της χουντικής περιόδου από την ελληνική αστυνομία και την κυβέρνηση των απαγορεύσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με μια λογική που δεν αναγνωρίζει δικαιώματα κι ελευθερίες.

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε ως ένας λεκές στην ιστορία της δημοκρατίας της Ελλάδας.

Ενάντια σε αυτή την νοοτροπία που θέλησε στις 10/8  να φέρει αντιμέτωπους τον ένα με τον άλλο τον κόσμο εκεί της περιοχής, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Χίλια φερόμενος πιστεύουμε ανάλογα με το πως αρμόζει σε μια οργάνωση του κόσμου, παρά την αρνητική στάση της αστυνομίας και της εξουσίας, φέρθηκε ψύχραιμα και αποφάσισε κατ΄εξαίρεση να οργανώσει για μία (1) χρονιά τις εκδηλώσεις του στο στάδιο της κοινότητας Κέχρου.

Αγαπητοί ομογενείς μας, πιστεύοντας πως δεν θα μας αφήσετε μόνους απέναντι σε αυτή την άδικη και ρατσιστική συμπεριφορά,  σας περιμένουμε στους αγώνες πάλης με λάδι  και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας που θα τελεστούνε με την συμμετοχή και καλλιτεχνών από την μητέρα πατρίδα, το Σάββατο 11/8 και την Κυριακή 12/8 στο στάδιο της κοινότητας Κέχρου.

Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χίλια

10/8/2018   Facebook

Σχ: Είναι προφανές πως επειδή δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν τον στόχο τους, βρήκαν μια βολική δικαιολογία πως δηθεν έφταιγε η ελληνική αστυνομία ! Δεν φτάνει δηλαδή που οι Έλληνες αστυνομικοί κυριακάτικα κουβαλήθηκαν πάνω εκεί και απέτρεψαν τα όποια επεισόδια, από πάνω ακούνε και κατηγορίες !

Λοιπόν και εμείς τώρα τελευταία παχύναμε, λέτε να  φταίει η αστυνομία;…

Αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους, η ηγεσία του συλλόγου-πάντα πιστή στις προξενικές οδηγίες, βγαίνει και κατηγορεί για χουντικές πρακτικές την Ελλάδα… Μάλιστα μαθαίνουμε πως η εναλλακτική για το γήπεδο του Κέχρου ήταν ήδη έτοιμη και απλά έπρεπε να δείξουν πως θέλουν να πάνε στον χώρο του Χίλια, ώστε να έχουν να λένε περί αδίκίας…

Δεν πειράζει, ΞΥΔΙ…

 

 

Previous Article

ΑΛΛΟ ΜΑΤ ΑΛΛΟ JANDARMA…

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΔΩΣΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!