fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΤΣΕΚ

4 Comments Share:

Ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Σέτσεκ  Μεσούτ Σεριφ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΤΣΕΚ

Ο πρόεδρος του Μειονοτικού Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Σέτσεκ σε ανακοίνωση του αναφέρει πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί. Ο Μεσούτ Σερίφ στην ανακοίνωση του αναφέρει πως ¨ Καθώς στοχοποιήθηκα από αυτούς που επιδιώκουν να διαταράξουν την ενότητα και ομοψυχία της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και επειδή αντιλήφθηκα πως γίνεται προσπάθεια να αρχίσει ένας αδερφικός καβγάς ανύπαρκτος για 7 αιώνες και μεταξύ αδερφών που δεν είχαν καν αλλάξει κουβέντες, επιθυμώντας να μην συνεχιστούν περαιτέρω αυτά τα περιστατικά, δηλώνω πως είμαι έτοιμος να αποσυρθώ και να αφήσω την προεδρία.¨

Η ανακοίνωση του προέδρου του Σέτσεκ Μεσούτ Σερίφ έχει ως εξής:


¨Γνωρίζω πως οφείλω χρέος στον κόσμο της περιοχής και στην τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης για την μεγάλη συμμετοχή τους στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και αγώνες πάλης με λάδι-Σέτσεκ, όπως και προς αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν αλλά μας στήριξαν με την καρδιά τους .

Ευχαριστώ με ευγνωμοσύνη όλον τον κόσμο μας που στάθηκε δίπλα στον σύλλογο μας και μας έδωσε μηνύματα φιλίας, ισότητας αδερφοσύνης, ενότητας και ομοψυχίας.

Σε αυτόν τον δρόμο που βγήκα για να υπηρετήσω την κοινότητα, προσπάθησα να φανώ επωφελής κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με σχέδια προώθησης του πολιτιστικού μας πλούτου τόσο στην τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης όσο και σε όλο τον κόσμο. Βλέποντας όμως πως η κοινότητα δεν ήταν έτοιμη για αυτό, πως σε κάποια ευαίσθητα σημεία θα δημιουργούνταν  διλλήματα, πως στοχοποιήθηκα από αυτούς που επιδιώκουν να διαταράξουν την ενότητα και ομοψυχία της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, επειδή αντιλήφθηκα πως γίνεται προσπάθεια να αρχίσει ένας αδερφικός καβγάς ανύπαρκτος για 7 αιώνες και μεταξύ αδερφών που δεν είχαν καν αλλάξει κουβέντες, επιθυμώντας να μην συνεχιστούν περαιτέρω αυτά τα περιστατικά, δηλώνω πως είμαι έτοιμος να αποσυρθώ και να αφήσω την προεδρία.

Το συντομότερο θα δημοσιευτεί μια ανακοίνωση από το Δ.Σ. του συλλόγου μας.

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/3319

4/8/2017

Σχ: Προφανώς το προξενείο όταν είδε ότι δεν πέρασε η σκληρή γραμμή της επιβολής πάνω στους αλεβίτες, τώρα κάνει ¨βήματα προσέγγισης¨. Αλλά βέβαια το κάνει ΜΕΤΑ από την τέλεση του πανηγυριού που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Previous Article

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ…

Next Article

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

4 Comments

 1. Δεν σε καταλαβαίνω παληκάρι μου.
  Πες μας, τί ακριβώς παίχτηκε και σε έφεραν σ’ αυτή θέση;
  Όχι, δεν κάνει να μαλώνετε με κανέναν και κανείς δεν επιθυμεί να διαταράξει την ενότητα καμιάς κοινότητας ή μειονότητας.
  Αν και τείνω να πιστέψω πλέον ότι όλες αυτές οι “συλλογικότητες” μόνο τέτοιες δεν είναι.
  Αυτό το κακό συμβαίνει παντού και δεν είστε η μόνη περίπτωση.
  Σύλλογοι ντεμέκ, καμουφλαρισμένοι με ολίγο φολκλόρ, που εξυπηρετούν καθαρά πολιτικούς σκοπούς.
  Θα ήταν μαγκιά σας να διοργανώσετε κι ένα και δύο και πέντε πανηγύρια, με ρητή απαγόρευση όμως σε οποιοδήποτε τσιράκι του συστήματος να πλησιάσει στα 5 χιλιόμετρα απ’ αυτά.
  Δεν ξέρω όμως τί γίνεται με τους παράδες. Νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό μπέρδεμα.
  Τέλος πάντων, κάνε ότι είναι να κάνεις και θα κρατάμε επαφή (μέσω των Τουρκικών Νέων, αναγκαστικά – τον λόγο τον ξέρεις).
  Άντε, καλή λευτεριά και σε εσένα

 2. Προς Τουρκικά Νέα

  Δείτε, σας παρακαλώ, λίγο αν μπορείτε να μας δώσετε τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε τα σχόλια μας, μέχρι να ελεγχθούν και να εγκριθούν τουλάχιστον.
  Πέφτουμε σε λάθη τυπογραφικά, ορθογραφικά ή άλλα, τα οποία αντιλαμβανόμαστε αμέσως ή λίγο μετά αφού έχουμε πατήσει την “Υποβολή” του σχολίου.
  Δεν είναι κακό να θέλει να διορθώσει κανείς το γραπτό του.

  Ευχαριστώ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.