Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΕΜΠΑΕΤΙΝ ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ : ¨Οι μουσουλμάνοι της Ξάνθης έχουν Μουφτή κι αυτός δεν είναι ο ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ¨

0 σχόλια Share:

Τυπικά ο συγκεκριμένος κύριος εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον.
Το παρακάτω κείμενο είναι ένα μικρό απόσπασμα από το μήνυμα του αυτοαποκαλούμενου Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ με αφορμή μια θρησκευτική γιορτή (καντήλι) των μουσουλμάνων της Θράκης όπου πέραν των άλλων, αναφέρεται σε τουρκική γλώσσα και τουρκική μειονότητα στη Θράκη και πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τις συγκεκριμένες αναφορές μέσα σε ένα θρησκευτικού περιεχομένου μήνυμα υποτίθεται.

“Ελάτε όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε σφιχτά τον Αλλάχ, το Κοράνι και το Ισλάμ, ώστε να σχηματισθεί ένα περιβάλλον ειρήνης και γαλήνης. Με την ευκαιρία αυτή εμείς ως τουρκική-μουσουλμανική μειονότητα δυτικής Θράκης, να ανατρέφουμε καλά τα τέκνα μας, να τα σπουδάζουμε ή αν δεν σπουδάσουν, αν μη τι άλλο να καταβάλλουμε μέγιστη προσπάθεια ώστε να μάθουν κατά τον καλύτερο τρόπο τις θεμελιώδεις αξίες μας, την θρησκεία μας, την μητρική μας γλώσσα τα τουρκικά, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, να ανατρέφουμε τέκνα στολισμένα με τις θρησκευτικές και εθνικές αρετές μας. Να μην ξεχνάμε πως μια κοινότητα μπορεί και παραμένει όρθια μέσω της στήριξης των εθνικών και θρησκευτικών αρετών της . Δίπλα σε αυτό, να δίνουμε αξία στους ανθρώπους μας, στα αδέρφια μας και στους γείτονες μας.”
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ:
Καταρχήν θα πρέπει ο συγκεκριμένος κύριος να μας εξηγήσει ως τι μιλάει διότι Μουφτής σίγουρα δεν είναι. Αν δεν κάνω λάθος, πριν από κάποιους μήνες η ελληνική κυβέρνηση διόρισε νέο Τοποτηρητή Μουφτή στην Ξάνθη και μάλιστα πρόκειται για έναν σπουδαίο άνθρωπο που αγαπάει τον τόπο του και την πατρίδα του, την Ελλάδα. Άρα ο κ. Μετέ δεν έχει το δικαίωμα να εκπροσωπεί κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του. Σε ανθρώπους απευθύνεται κι όχι σε πρόβατα.
Κατά δεύτερον θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας πει ο κύριος αυτός ποιά είναι η γλώσσα που μιλάνε οι κάτοικοι στο χωριό του το Ωραίον διότι εγώ όσες φορές το επισκέφθηκα, κάθε άλλο παρά τουρκικά άκουσα, όλοι τους μιλούσαν πομάκικα. Από που κι ως που λοιπόν η τουρκική είναι η μητρική γλώσσα των μουσουλμάνων της Θράκης.
Η αλήθεια είναι πως ναι, υπάρχουν στη Θράκη και μουσουλμάνοι των οποίων η μητρική γλώσσα είναι η τουρκική αλλά αυτό δεν ισχύει για τα πομακοχώρια από τα οποία και κατάγεται ο συγκεκριμένος αυτοαποκαλούμενος ως Μουφτής Ξάνθης.
Κάτι άλλο που θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει είναι το που ανακάλυψε τουρκική μειονότητα στη Θράκη. Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως στη Θράκη υπάρχει μια θρησκευτική και όχι εθνική μειονότητα. Πως λοιπόν ο άνθρωπος αυτός τολμά να μιλάει για τουρκική μειονότητα στη Θράκη;
Φυσικά το θράσος του δε μας προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση αφού όλα αυτά γίνονται υπό την ανοχή, ίσως και τη στήριξη της προδοτικής ελληνικής κυβέρνησης από την οποία ελπίζω να απαλλαγούμε σύντομα, πριν χάσουμε και τη Θράκη.
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΦΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΕ.

Σ. Καραχότζα

Previous Article

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ 13 ΩΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ…

Next Article

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ: ¨ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *