Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

0 σχόλια Share:

Ο υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε την περιοχή του Έβρου

 

Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Παναγιωτόπουλος με μια ξαφνική απόφαση επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο την περιοχή του Έβρου. Τον υπουργό Παναγιωτόπουλο συνόδεψαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Μιχάλης Κωσταράκος, ο Αρχηγός του Σ.Ξ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης και ο διοικητής του Δ΄ Σ.Σ. Αθανάσιος Τσέλιος. Ο υπουργός Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε την 16 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στο Διδυμότειχο και την 12 Μηχανοκίνητη ταξιαρχία στην Αλεξανδρούπολη.

Αναφέρεται πως συναντήθηκε με διοικητές μονάδων της περιοχής και διερεύνησε από κοντά τα αίτια των αυτοκτονιών της τελευταίας περιόδου στον Έβρο. Αναφέρεται πως Παναγιωτόπουλος ζήτησε από τους διοικητές μονάδων να δοθεί τέλος στις πιέσεις που λέγεται πως ασκούνται στους στρατιώτες.

Επίσης επιθεώρησε την κατασκευή της τάφρου στον Έβρο, που κατασκευάζεται για την παρεμπόδιση περάσματος αρμάτων, και ενημερώθηκε για τις εργασίες. Ο Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε και τους στρατιώτες που φυλούσαν σκοπιά πάνω στην γέφυρα του Έβρου, ενώ χαιρέτισε και τους Τούρκους στρατιώτες.

Ο Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε βολές που έκαναν μονάδες τεθωρακισμένων και έπειτα γύρισε στην Αθήνα.

Eφ. Μπιρλίκ 13/2/2013

Previous Article

TOYΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Next Article

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *