Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΟΗΤΟΙ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ;

No Comments Share:

Άσχημη επίθεση από αντιτουρκική ομάδα στο Λαμπρό

Συνθήματα ενάντια στην Τουρκία και τον τουρκισμό γράφτηκαν από ομάδα Ελλήνων φανατικών νέων.

Ακραία συνθήματα ενάντια στην Τουρκία και τον τουρκισμό γράφτηκαν από ομάδα φανατικών Ελλήνων νέων πάνω στον δρόμο στην είσοδο του χωριού Λαμπρό του δήμου Κομοτηνής, νομού Ροδόπης. Ως εφημερίδα Μπιρλίκ επισκεφτήκαμε τον κόσμο του χωριού, οι οποίοι μας είπαν πως αυτού του είδους τα περιστατικά επιδιώκουν να προκαλέσουν τον κόσμο που ζει στην περιοχή, αλλά ότι ποτέ δεν θα ανταποκριθούνε σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Σύμφωνα με όσα μάθαμε από τον κόσμο της περιοχής το περιστατικό συνέβη στις 20/4/2013 ημέρα Σάββατο και γύρω στις 03.00. Τα υπόλοιπα τα περιέγραψαν ως εξής ;

¨Ομάδα νέων μοτοσικλετιστών ήρθαν στο χωριό και πέταξαν αυγά σε τζάμια κάποιων σπιτιών, στο τζαμί του χωριού, ακόμη και στον δεύτερο όροφο ενός σπιτιού. Mια μέρα μετά από αυτό το περιστατικό, άγνωστο άτομο ή άτομα είδαμε πως έγραψαν στην είσοδο του χωριού πάνω στον δρόμο, συνθήματα υβριστικά κατά της Τουρκίας και του τουρκισμού. Δεν ξέρουμε από ποιους έγιναν αυτά και με ποια σκέψη. Εμείς ως κόσμος του Λαμπρού λαμβάνουμε υπόψη κάποιες πιθανότητες, και για αυτό σχεδιάζουμε να συναντηθούμε με τα αρμόδια άτομα¨.

Οι χωρικοί ανέφεραν πως αυτού του είδους τα θλιβερά περιστατικά δεν θα μπορέσουν να αποτρέψουν την φιλία του Τουρκικού και του Ελληνικού λαού, και στέκονται στην πιθανότητα το περιστατικό αυτό να έχει διαπραχθεί από ακραία ομάδα φανατικών Ελλήνων, από τα γύρω χωριά.

Επίσης αναφέρθηκε πως ίδια συνθήματα με αντιτουρκικό περιεχόμενο γράφτηκαν και στο γειτονικό προς το Λαμπρό χωριό της Γρατινής.

Εφ. Μπιρλίκ 22/4/2013

Previous Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΚΑ

Next Article

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ¨ΦΑΟΥΛ¨ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *