Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΩΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ !

No Comments Share:

Η Πλατφόρμα Γυναικών Μειονότητας Δυτικής Θράκης αγόρασε διαμέρισμα στις Σάππες

Η Πλατφόρμα Γυναικών Μειονότητας Δυτικής Θράκης με τα έσοδα από την φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε στις Σάππες 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2011, αγόρασε ένα διαμέρισμα για τον Φολκλορικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Μειονότητας Σαππών, ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί ο κόσμος της περιοχής.

Τα μέλη της Πλατφόρμας Γυναικών χάρη στην φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσαν με μεγάλη στήριξη από τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και από την σύζυγο του Εσίν Σάρνιτς, και με την συμβολή του κόσμου μας, συγκέντρωσαν ένα σοβαρό ποσό.

Με τα έσοδα από την φιλανθρωπική εκδήλωση, τα μέλη της Πλατφόρμας Γυναικών Μειονότητας Δυτικής Θράκης αποφάσισαν να χαρίσουν στον Φολκλορικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Μειονότητας Σαππών ένα διαμέρισμα, ώστε να μπορεί να παράσχει καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο μας που ζει στην περιοχή, και έτσι με βάση το αίτημα των μελών του συλλόγου αγόρασε έναν χώρο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για γραφείο και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του συλλόγου .

Μετά την περάτωση των διαδικασιών με το κτηματολόγιο, στις 24 Μαΐου 2012 έγινε στην αίθουσα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας η τελετή παράδοσης του τίτλου. Η εκπρόσωπος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Σουκράν Ραίφ και η Εσίν Σάρνιτς –σύζυγος του Τούρκου πρόξενου Μουσταφά Σάρνιτς- παρέδωσαν τον τίτλο στην Νετσλά Τσαβούς-πρόεδρο του Φολκλορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μειονότητας Σαππών. Στην τελετή παράδοσης μετείχαν μέλη της Πλατφόρμας Γυναικών Μειονότητας Δυτικής Θράκης, καθώς και του Φολκλορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μειονότητας Σαππών.

 Εφ. Μπιρλίκ 25/5/2012

Σχόλιο : Δηλαδή με τις μαρμελάδες, τα πλεκτά και τα κεραμικά μάζεψαν σε δυό μέρες λεφτά για να αγοράσουν διαμέρισμα ; Αφήστε μας ρε παιδιά… Ρε Μουσταφά Σάρνιτς πάρε και στον Αντιφωνητή ένα διαμέρισμα πριν να φύγεις για Μογγολία (μάνα πατρίδα) ! Και θα σε βάλουμε και σε κάδρο όπως έκανε ο ψευδομουφτής Σερίφ !

Previous Article

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ

Next Article

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΥΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *