Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΦΤΑΡ ΣΤΙΣ ΣΑΠΠΕΣ

0 σχόλια Share:

Το τελευταίο ιφτάρ πραγματοποιήθηκε στις Σάππες

719fb666b0ace48aca3c20e8ba12e1b2_XL

Το τελευταίο ιφτάρ του μήνα του Ραμαζανιού, όπως πάντα έγινε πάλι στις Σάππες

Το ιφτάρ που οργάνωσε ο Ιντρίζ Αχμέτ-πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Σαππών, πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο βράδυ του Ραμαζανιού στις 27/7/2014 στο εστιατόριο Μέλισσα στις Σάππες. Στο ιφτάρ μετείχαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, οι βουλευτές Αϊχάν Καραγιουσούφ και Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο Φεχίμ Αχμέτ-βοηθός του μουφτή, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αποφοίτων κα Μελών Μεντρεσέδων Ασίμ Τσαβούσογλου, ο Ισμάηλ Αχμέτ εξ ονόματος του DEB, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μειονότητας Νότιου Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου θρησκευτικών λειτουργών τζαμιών Δυτικής Θράκης Αχμέτ Αρίφ, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού – Φολκλορικού Συλλόγου του χωριού Χαμηλό Φερντί Μποζ Αλή, θεολόγος σταλμένος από την Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, ο δήμαρχος Σαππών Μιχάλης Μοσχίδης, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι καλεσμένοι.

Sapes

Μετά από το ιφτάρ, στην σύντομη ομιλία που έκανε ο Ιντρίζ Αχμέτ-πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Σαππών, ευχαρίστησε τους μετέχοντες και ευχήθηκε αυτού του είδους οι δραστηριότητες να συνεχιστούνε.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 28/7/2014

Σχ : Ελπίζουμε η φράση που υπογραμμίσαμε να είναι μια ανακρίβεια του περιοδικού. Γιατί θα ήταν κρίμα να αρχίσει την θητεία του ο νέος δήμαρχος με μια έμμεση αναγνώριση του ψευδομουφτή Κομοτηνής.  

 

Previous Article

ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ; ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ !

Next Article

ΙΦΤΑΡ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *