Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ DEB ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

No Comments Share:

Η οργάνωση του κόμματος DEB Ξάνθης κατήγγειλε την επίθεση στον Τζεμαλί Μουλαζίμ

Η οργάνωση του κόμματος DEB Ξάνθης δημοσίευσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την επίθεση από ακραίους φανατικούς σε βάρος του Τζεμαλί Μουλαζίμ, Η ανακοίνωση της οργάνωσης του κόμματος DEB Ξάνθης έχει ως εξής :

Με λύπη μας μαθαίνουμε πως ο ακτιβιστής της «Κίνησης ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό¨ και υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης στις τελευταίες εκλογές με την Ανταρσία δάσκαλος Τζεμαλί Μουλαζίμ και άλλα τρία άτομα, το βράδυ της 18/9-ημέρα Τρίτη, δέχτηκαν επίθεση από ακροδεξιούς την ώρα που κρεμούσαν αφίσες στο κέντρο της Ξάνθης,

Ως οργάνωση του κόμματος DEB Καταδικάζουμε έντονα και με λύπη αυτό το άσχημο περιστατικό, που αποτελεί ένα παράδειγμα των αυξανόμενων επιθέσεων του τελευταίου καιρού που γίνονται στην χώρα μας και στην περιοχή μας. Καλούμε τους αρμόδιους δίχως χάσιμο χρόνο να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να μην αποτραπούν αυτού του είδους τα γεγονότα.

Αυτού του είδους οι επιθέσεις που αποσκοπούν στο να διαταράξουν το κλίμα γαλήνης και ειρήνης στην περιοχή μας, ευχόμαστε να μην φτάσουν ποτέ στο στόχο τους και τονίζουμε πως η κοινότητα μας όπως πάντα πρέπει να φέρεται ψύχραιμα και να μην ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους προκλήσεις .

 Εφ. Γκιουντέμ 20/9/2012

Σχ : Η επίθεση ήταν μια συνηθισμένη σύγκρουση μεταξύ αριστερών και δεξιών. Μια ώρα πριν είχαν συγκεντρωθεί άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη και έβριζαν. Προσέξτε όμως ότι η καταγγελία εστιάζει στον ένα από τους 4 που δέχτηκαν επίθεση, λες και είχαν προσωπικα μαζί του επειδή ήταν μουσουλμάνος !  Δεν το λέει έτσι αλλά το παρουσιάζει έτσι. Και ένα ερώτημα προς το DEB. Όταν κατά το προηγούμενο διάστημα μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη δέχτηκαν επιθέσεις και τους έδειραν βγάλατε ανακοίνωση ; Και αν δεν το ξέρετε , ψάξτε το λίγο και θα δείτε… 

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Next Article

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΡΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *