Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΣΑΔΙΚ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

0 σχόλια Share:

Η Iσίκ Σαδίκ Αχμέτ επισκέφτηκε τον πρόεδρο Οζτζάν

c8d93923d9feaa981d65daf5adf0961e_XL

Η Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ-σύζυγος του αείμνηστου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Σαδίκ Αχμέτ, επισκέφτηκε τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης Αιντίν Οζτζάν στο γραφείο του. Στην επίσκεψη μετείχε και ο πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μουμίν Ντουρμούς και άλλοι διοικούντες του συλλόγου. Η Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ συνεχάρη τον Αϊντίν Οζτζάν για την εκλογή του στην προεδρία του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης, του ευχήθηκε επιτυχία στις εργασίες του και πρόσθεσε πως η εκλογή κάποιου που ήταν πρόεδρος για 13 χρόνια στον BTTDD-Σμύρνης στο αξίωμα του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου, αποτελεί πηγή υπερηφάνειας.


Η Αχμέτ εξέφρασε την άποψη πως ο Οζτζάν θα πετύχει και στα νέα του καθήκοντα, είπε πως ο Αϊντίν Οζτζάν είναι ένας αλύγιστος υπερασπιστής του νόμου και της δικαιοσύνης και ότι με αυτήν του την νοοτροπία υπηρέτησε και τον σύλλογο των Δυτικοθρακιωτών.
Τιμητικό για εμάς
Η Αχμέτ δήλωσε : Ο κύριος Αϊντίν Οζτζάν για 13 χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο και συνέβαλε σημαντικά στο να ακουστεί στην Σμύρνη, στην Τουρκία και στον κόσμο, η φωνή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης . Οπουδήποτε πήγε υπερασπίστηκε τον υποδειγματικό αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και συνεχίζει να το κάνει και τώρα. Το να υπηρετεί τώρα τον κόσμο ως πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, είναι κάτι το τιμητικό για εμάς. Τον συγχαίρω κι εύχομαι επιτυχία στις εργασίες του¨.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα του
Ο Αϊντίν Οζτζάν-πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης, εξέφρασε την ικανοποίηση του και ευχαρίστησε για την επίσκεψη των Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ και Μουμίν Ντουρμούς. Ανέφερε πως μνημονεύει με αγάπη κι σεβασμό το αξέχαστο όνομα του αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης -Δρ Σαδίκ Αχμέτ, πως βλέπει ως καθήκον τον αγώνα που εκείνος τους άφησε και πως είναι αποφασισμένος να τον συνεχίσει.
Ακολούθως μαζί επισκέφτηκαν τον εισαγγελέα Εφετών Τζελάλ Κοτζαμπάς στο γραφείο του, έπειτα συνέφαγαν και αντάλλαξαν απόψεις σε γενικά θέματα.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  14/8/2015

Previous Article

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ

Next Article

ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *