Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TOYΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ

No Comments Share:

19 τουρνουά ποδοσφαίρου Σαδίκ Αχμέτ στο Σβάμπαχ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης Σβάμπαχ και περιθωρίου (μέλος της ABTTF), φιλοξένησε το 19 τουρνουά ποδοσφαίρου Σαδίκ Αχμέτ.Το τουρνουά που ετησίως διοργανώνεται από έναν από τους συλλόγους μέλη της ΑBTTF, φέτος πραγματοποιήθηκε στο Σβάμπαχ.

Στο τουρνουά που διοργανώνεται με την ονομασία Του, για να τιμηθεί ο αξέχαστος ηγέτης της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, για να διαιωνιστούν και να μεταδοθούν στις νέες γενιές οι ιδέες του, μετείχαν ο γιός του ο Λεβέντ Σαδίκ και ο εγγονός του ο 10 ετών Σαντικχάν Σαδίκ. Στο τουρνουά εκ μέρους της ABTTF μετείχαν οι αντιπρόεδροι Τζεγκίζ Ισμαήλ και Ενγκίν Ισμαήλ, ο Γ.Γ. της ABTTF Γκικχάν Κοτζαβελί, και τα μέλη του Δ.Σ. Μουσταφά Κασάπ, Ερντίν Καζίμογλου και Μπουλέντ Εκρέμ. 

…………………… 

Ο Λεβέντ Σαδίκ άρχισε την ομιλία του λέγοντας ¨Ευχαριστώ αυτούς που καταβάλουν προσπάθεια για να τιμήσουν την μνήμη του πατέρα μου και αείμνηστου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Αχμέτ Σαδίκ. Ο Λεβέντ ανέφερε πως στόχος του τουρνουά Σαδίκ Αχμέτ είναι να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα μας. Ανέφερε πως για αυττό τον λόγο πέρσι και φέτος μετέχει μαζί με τον γιό του τον Σαντικχάν ο οποίος φέρει το όνομα του παππού του. Είπε πως ως οικογένεια Σαδίκ Αχμέτ έμειναν κληρονομιά στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης κι ότι και ο γιός του ο Σαντικχάν είναι κληρονομιά για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. 

Ο Λεβέν Σαδίκ Αχμέτ δήλωσε πως ¨Ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ άναψε την δάδα. Μετά από τον χαμό του πατέρα μας και ηγέτη σας, εμείς ως οικογένεια ορκιστήκαμε αυτήν την σημαία που μας κληρονομήθηκε να την κρατήσουμε περήφανα ως το τέλος¨. Πρόσθεσε πως στην πραγματικότητα ο καθένας αποτελεί έναν Σαδίκ Αχμέτ, και ότι η μόνη του επιθυμία είναι όλοι μαζί ξανά να αγκαλιάσουν αυτόν τον αγώνα. Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ κάλεσε όλους να δώσουν τα χέρια όπως την εποχή του Δρ.Σαδίκ Αχμέτ.

………..

Εφ. Μπιρλίκ 10/6/2013

Previous Article

O ΙΜΑΜΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΙΩΠΗΣΕ…

Next Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *