Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

0 σχόλια Share:

Τελετή τιμής του Σαδίκ Αχμέτ στην Ξάνθη 

Η 17η επέτειος θανάτου του ιδρυτή, πρώτου πρόεδρου και αείμνηστου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Αχμέτ Σαδίκ, τιμήθηκε για πρώτη φορά στην Ξάνθη με πρόγραμμα που οργάνωσε το κόμμα DEB.

Για πρώτη φορά η οργάνωση του κόμματος DEB-Ξάνθης παρέθεσε γεύμα ιφτάρ προς την οικογένεια Σαδίκ, σε πρόεδρος συλλόγων της Ξάνθης, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε στελέχη του κόμματος DΕΒ-Ξάνθης. Στο γεύμα μετείχαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, η οικογένεια του Σαδίκ Αχμέτ, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας-Θράκης Ιρφάν Ουζούν, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος των οικοδόμων Ξάνθης Σαλίχ Καγιά, ο πρόεδρος του δημοτικού συνδυασμού Ξάνθης ¨Ισότητα στον Δήμο Ξάνθης¨ Χουσείν Αχμέτογλου, στελέχη του κόμματος DEB, και στελέχη της νεολαίας του κόμματος DEB Ξάνθης.

Στο γεύμα αυτό μιλώντας ο αντιπρόεδρος του κόμματος DEB και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις : ¨Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους που ήλθατε στο ιφτάρ μας. Σήμερα για πρώτη φορά ως κομματική οργάνωση Ξάνθης, οργανώνουμε πρόγραμμα τιμής για τον αείμνηστο ηγέτη μας. Αμέσως μετά από το ιφτάρ θα υπάρξει μεβλίτ στο τζαμί του Κάτω μαχαλλά (Πλατάνι). Συγχαίρω όλα τα μέλη του κόμματος μας που μόχθησαν για να πετύχουν οι εκδηλώσεις τιμής που οργανώνουμε φέτος. Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την συμμετοχή σας στο σημερινό μας ιφτάρ¨.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος DEB και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, χάρισε στον γιό του αείμνηστου Σαδίκ Αχμέτ στον Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ μια φωτογραφία που τραβήχτηκε την προηγούμενη μέρα στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ.

Έπειτα μιλώντας εξ ονόματος της οικογένειας Σαδίκ ο Λεβέντ Αχμέτ Σαδίκ, ευχαρίστησε την κομματική οργάνωση Ξάνθης και ιδιαίτερα τους νέους για την τελετή τιμής που οργάνωσαν για τον Αχμέτ Σαδίκ.

Αμέσως μετά από το ιφτάρ, αναγνώσθηκε στο τζαμί του Κάτω μαχαλλά (Πλατάνι) μεβλίτ για την ψυχή του Σαδίκ Αχμέτ. Στο μεβλίτ μετείχαν πολλοί ομογενείς.

Μετά το μεβλίτ έκαναν από μία ομιλία, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ και ο υπεύθυνος των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 26/7/2012

Previous Article

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΡΟΔΟΥ ΣΕ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *