Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

No Comments Share:

Σε 8 μήνες καταδικάστηκε νεοναζί που επιτέθηκε σε ομογενή μας

Σε 8 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε με την διαδικασία του αυτοφώρου άτομο ονόματι Τσακουρίδης Α., ο οποίος συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο Τζεμαλί Μουλαζίμ ο οποίος την Τρίτη μαζί με άλλους τρεις Έλληνες ομοϊδεάτες την ώρα που κολλούσαν αντιφασιστικές αφίσες στην πλατεία της Ξάνθης δέχτηκαν επίθεση από 8 νεοναζί.

Η ποινή ανεστάλη. Εδώ και πολλά χρόνια ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη κινήθηκαν τόσο γρήγορα έναντι των φασιστικών επιθέσεων και συνέλαβαν έναν από τους δράστες ο οποίος καταδικάστηκε.

Με αυτή την απόφαση γεννήθηκε ένα έστω μικρό φως στην έλλειψη εμπιστοσύνης μας προς το κράτος.

 Εφ. Τρακιανίν Σεσί  21/9/2012

Σχ : Πάντως στην Ξάνθη οι περισσότερο γνωστές -ανά το πανελλήνιο επιθέσεις-  είναι στον Εχίνο που είχε δεχτεί το τηλεοπτικό συνεργείο όπου τους είχαν κρατήσει επί ώρες σχεδόν ομήρους  και στις Θέρμες πέρσι σε ανάλογη περίπτωση σε βάρος τηλεοπτικού συνεργείου του γαλλικού κρατικού καναλιού. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε την κριτική των αρθρογράφων της εφημερίδας για εκείνες τις περιπτώσεις. Π.χ. πόσο δημοκρατικό ήταν όταν κάτοικοι των Θερμών έφτυναν και έβριζαν τα ανήμπορα να αντιληφθούν τι γινόταν μέλη του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου ;

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Next Article

TO ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.