Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

No Comments Share:

Άρχισαν να ορίζονται οι υποψήφιοι βουλευτές !

79944f7654c9f664581a0d97adb8afe9_XL

Άρχισανν να ορίζονται οι υποψήφιοι βουλευτές για τις πρώωρες εκλογές που θα γίνουν στις 25/1/2014.

Σύμφωνα με τις φήμες που μάθαμε ως σίγουρη φαίνεται η υποψηφιότητα του νυν βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ. Επίσης αναφέρεται πως υποψήφιος με το νεοσυσταθέν κόμμα Ποτάμι, θα είναι και ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ. Μαθεύτηκε πως ο Ιλχάν Αχμέτ που βρίσκεται στην Μέκκα για προγραμματισμένο από πριν ταξίδι, έδωσε εντολή να αρχίσουν οι νομικές διαδικασίες.

Λέγεται επίσης πως θα είναι πάλι υποψήφιος και ο νυν βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν. Ένα νέο όνομα που ακούγεται για τις εκλογές είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά. Ο Χουσέ Μουσταφά που προκαλεί εντύπωση με την ζωηρή προσωπικότητα του, αναφέρεται πως θα είναι υποψήφιος. Ακούγεται επίσης πως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και ο πρώην βουλευτής Μουσταφά Μουσταφά. Σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του Ευριπίδη Στυλιανίδη με την Ν.Δ.

Ο νομός Ροδόπης στέλνει 3 βουλευτές στο κοινοβούλιο. Τα κόμματα υποδεικνύουν 5 υποψήφιους και ο κόσμος τους καθορίζει με την μέθοδο του σταυρού. Επίσης στην Ελλάδα εφαρμόζεται το πλαφόν του 3%  σε κόμματα και ανεξάρτητους υποψηφίους. Στην Ροδόπη γενικά οι δύο βουλευτές βγαίνουν από την μειονότητα. Στην περασμένη περίοδο είχαν εκλεγεί ο Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο Αϊχάν Καραγιουσούφ

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί  30/12/2014

Previous Article

OTAN H KAMEΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ…

Next Article

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΡΟΔΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *