Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ¨ΠΑΡΕΑ¨ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ¨ΑΝEΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨…

0 σχόλια Share:

Ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ επισκέφτηκε το παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD)

O Αχμέτ μετέφερε ευχές για επιτυχίες προς την διοίκηση του παραρτήματος που έχει επικεφαλής τον ειδικό καρδιολόγο Δρ. Αλή Εμίν Λατίφ και είπε: Ο σκοπός όλων μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους μας. Τον BTTDD θέλουμε συνέχεια να τον βλέπουμε δίπλα μας. Μακάρι να κάνουμε από κοινού ωραίες εργασίες.¨ Ο Αχμέτ κάλεσε την διοίκηση του παραρτήματος Προύσας του BTTDD στην τελετή ομαδικού σουνέτ που θα γίνει στο χωριό Φιλλύρα στις 8 Ιουλίου.

…………

O Δρ. Εμίν Λατίφ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη και είπε: ¨Το να βλέπουμε εδώ σε αυτή την στέγη, εσάς τον ένα από τους τρεις δημάρχους που μπόρεσε και εξέλεξε η μειονότητα μας, για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Επιθυμούμε να αναπτύξουμε κοινά σχέδια που αναπτύξουν τις σχέσεις του δήμου Αρριανών με τους εδώ Τούρκους της Δυτικής Θράκης, όπως και τις σχέσεις των δύο χωρών. Επιθυμούμε επίσης να αναπτύξουμε σχέσεις με τον δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καντί και με τον δήμαρχο Μύκης Τζεμίλ Καμπζά.  Ως νέος και επικεφαλής της δυναμικής σας ομάδας, σας ευχαριστούμε για το θερμό σας ενδιαφέρον. Προς αυτή την κατεύθυνση γίνατε παράδειγμα για την περιοχή εκεί. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε καθήκον. Το τηλέφωνο μας είναι 24 ώρες ανοιχτό¨.  Ο Εμίν Λατιφ πρόσθεσε πως ενώ για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης συμβαίνουν σημαντικές εξελίξεις στην Τουρκία, στην Ελλάδα υπάρχει μια αντίστροφη κατάσταση.

http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/bttdd-bursa-subesi-kozlukebir-belediye-baskanini-agirladi.html

24/5/2017

Σχ: Για όσουν δεν την διακρίνουν, να ενημερώσουμε πως η σημαία της  ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ σε κανονικό μέγεθος βρίσκεται στην πίσω δεξιά γωνία όπως βλέπουμε τις φωτογραφίες. Και φυσικά σε μικρό μέγεθος τις βλέπουμε και πάνω στο τραπέζι.

Previous Article

ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Next Article

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *