Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήμαρχος Μύκης: ¨Δεν ενημερώθηκε καν ο ιμάμης του χωριού για την στρατιωτική άσκηση¨ 😂😂😂

0 σχόλια Share:

Ριντβαν Ντελιχουσείν : “Θέλουν να μας έχουν σε ψυχολογική πίεση”

Ο Ριντβαν Ντελιχουσείν-δήμαρχος Μυκης, τόνισε πως μετά από το περιστατικό με την άσκηση στη Γλαύκη, διεξάγεται μία μαύρη προπαγάνδα σε βάρος του και σε βάρος άλλων μειονοτικών εκπροσώπων και δήλωσε πως “Υπάρχει ένα σύστημα που θέλει συνεχώς να μας έχει σε ψυχολογική πίεση”.
…..

Ο ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΤΕΛΙΧΟΥΣΕΪΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

Ο δημοσιογράφος Κώστας Καραΐσκος σε άρθρο του στην ιστοσελίδα tourkikanea.gr,  υποστήριξε πως ο δήμαρχος Μύκης είπε πως κατά τη διάρκεια της άσκησης στη Γλαύκη οι στρατιώτες πυροβόλησαν, πρόσθεσε πως διαδίδει ψευδείς ειδήσεις και υποστήριξε πως θέτει σε κίνδυνο τις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Ο Καραΐσκος στο άρθρο του ανέφερε πως πρέπει να διεξαχθεί έρευνα σε βάρος του δημάρχου Nτελιχουσεΐν, να απομακρυνθεί από τη θέση του και υποστήριξε πως με αφαίρεση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι θα μπορέσει να διασφαλιστεί η κρατική ασφάλεια.
Σε δήλωση που έκανε ο δήμαρχος Ντελιχουσείν προς την εφημερίδα ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ, είπε πως  δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στον τύπο για το περιστατικό που συνέβη στη Γλαύκη, διαστρεβλώθηκαν από δύο γνωστά ως αντιμειονοτικά ΜΜΕ, τα οποία τον στοχοποίησαν.

ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ  ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ  ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ;

Ο Ριντβαν Ντελιχουσείν-δήμαρχος Μύκης, ανέφερε πως ιδιαίτερα δύο ΜΜΕ, σχεδόν καθημερινά δημοσιεύουν ειδήσεις και σχόλια σε βάρος του και συνέχισε λέγοντας: “Συνέβη στη Γλαύκη ένα περιστατικό. Στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων της μονάδας που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, με όπλα στα χέρια έκαναν άσκηση μέσα στο χωριό. Δεν πρέπει να λησμονείται πώς αυτό συνέβη σε μία περίοδο που υπάρχει ένταση στις σχέσεις Τουρκίας και Ελλάδας. Παρόμοια κινητικότητα υπήρξε στο νομό Ροδόπης και σε άλλα χωριά. Στο χωριό Γλαύκη γίνεται μία άσκηση από ένοπλους στρατιώτες. Μάλιστα γίνεται χωρίς ενημέρωση. Δεν ενημερώνεται ο δήμος, το δημοτικό συμβούλιο ή κάποιοι άλλοι. Χωρίς καν να ενημερωθεί ο ιμάμης του χωριού, εμφανίζονται στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων με όπλα στα χέρια, μέσα στο χωριό. Δηλαδή σε τέτοιες μέρες αφήνεις στην άκρη αυτό και προσπαθώντας να βγάλεις κάτι από δηλώσεις που δεν έκανε ο δήμαρχος, συνεχώς μας στοχοποιείς. Όταν όλα αυτά τα αφήνεις στην άκρη και στοχοποιείς τον δήμαρχο, ποιον μπορεί να εξυπηρετείς;  Πρόκειται για μία απόλυτα λανθασμένη και κακόβουλη προσπάθεια. Η κοινωνία μας σε όλες τις ηλικίες είναι μία ειρηνική και ήρεμη κοινωνία. Το κράτος του οποίου είμαστε πολίτες το ξέρει αυτό πολύ καλά. Παρόλο που συμβαίνει αυτό, ορισμένα μέσα ενημέρωσης στην περιοχή προσπαθούν να μας κρατούν καθημερινά υπό πίεση με προκλητικές, ψεύτικες  και πλαστές ειδήσεις. Ακόμη και η επικοινωνία μας με μειονοτικές οργανώσεις και τους εκπροσώπους τους, προβάλλεται σαν αντικρατική δραστηριότητα. Γίνεται προσπάθεια να είμαστε συνεχώς υπό ψυχολογική πίεση. Είναι ανάγκη να πούμε ένα στοπ σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλουν να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν μας επιτρέπεται καν να επικεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Σε κάθε μέρα του Αλλάχ υπάρχει μία είδηση ή σχόλιο σε βάρος μας.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Ο Ριντβαν Ντελιχουσείν-δήμαρχος Μύκης συνέχισε ως εξής : Μετά από το περιστατικό στη Γλαύκη πολλοί δημοσιογράφοι από τον τοπικό, τον πανελλήνιο, αλλά και από τον τύπο της Τουρκίας, επικοινώνησαν μαζί μου και πήραν πληροφορίες. Εγώ δεν δήλωσα πως οι στρατιώτες που εκτελούσαν τις ασκήσεις άνοιξαν πυρ. Τα δύο συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης χωρίς να ζητήσουν τη γνώμη μου χωρίς να επικοινωνήσουν και να μιλήσουν μαζί μου, δημοσιεύουν σχολεία και ειδήσεις για μένα. Μάλιστα ζητάνε να διεξαχθεί έρευνα σε βάρος μου, να απομακρυνθώ από τα καθήκοντά μου και να μου αφαιρεθεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.  Αν πριν να γράψουν τόσο καθαρά και αιχμηρά αιτήματα για μένα, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου δεν θα έγραφαν λάθος πράγματα. Αυτού του είδους τα περιστατικά άρχισαν πλέον καθημερινά να συμβαίνουν. Αυτοί οι οποίοι μας προβάλλουν εμάς ως εχθρούς του κράτους, κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά σε αυτή τη χώρα και στους ανθρώπους της. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά. Επιθυμώ να αναφέρω πώς διατηρώ το δικαίωμά μου να προβώ σε νομικές κινήσεις. ”
……….

………

https://gundemgazetesi.com/haber/detay/7871

25/8/2020

Σχ: ¨Χωρίς καν να ενημερωθεί ο ιμάμης του χωριού…¨ ! Σωστά ! Από του εξής λοιπόν  οι ειδικές δυνάμεις της χώρας μας εκεί, θα ενημερώνουν πρώτα τον ιμάμη ! Μήπως να ενημερώνουν τον ψευδομουφτή καλύτερα ;  Ή καλύτερα το τουρκικό προξενείο ; …. 

Λοιπόν ακούστε τι έκανε ο δήμαρχος. Πιθανώς επειδή αντιλήφθηκε πως εκτίθεται νομικά, ζήτησε από την κάτοικο Τουρκίας Τουρκάλα δημοσιογράφο και ΑΛΛΑΞΕ  το κείμενο που είναι δημοσιευμένο και έχει τις δηλώσεις του !  Έτσι ο δήμαρχος στην ΝΕΑ και διορθωμένη έκδοση των δηλώσεων του στην ιστοσελίδα της Ιντιπέντεντ-τουρκικά, ΔΕΝ ΛΕΕΙ για πυροβολισμούς…

Έτσι όντως διακρίνεται να λέει πως ¨Πέρασαν μέσα από το χωριό κάνοντας άσκηση¨.

Πλην όμως το αρχικό άρθρο της Ιντιπέντεντ-τουρκικά είχε ήδη αναδημοσιευτεί και σε άλλες ιστοσελίδες. Για δείτε :

Όπως διακρίνεται και στις δύο αυτές ιστοσελίδες ο δήμαρχος δήλωσε πως ¨Κατά την διάρκεια της άσκησης πέρασαν μέσα από το χωριό πυροβολώντας¨

Τώρα αν μετάνιωσε για τις δηλώσεις του, είναι πιο σωστό να βγει και να το πει.

Δήμαρχε  να ξέρεις τα έχουμε τυπωμένα τα άρθρα….

 

 

Previous Article

Ο συριακός στρατός κατέρριψε ένοπλο τουρκικό Bayraktar στην Ιντλίμπ

Next Article

Γερμανός υπουγός Εξωτερικών Χάικο Μάας: Η Γερμανία και η ΕΕ είναι σταθερά στο πλευρό της Ελλάδας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *