Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ¨ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ¨ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ !

1 σχόλιο Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 12/5/2017

Για τον κ. Ρετζέπ Αλή, τον καταγόμενο από την Ροδόπη Έλληνα πολίτη που σπουδάζει στην Άγκυρα και είναι όπως δηλώνε ο ίδιος στην νομική ομάδα των Γκρίζων Λύκων στην Αγκυρα γράψαμε σχετικά στις 1/4/2017. Πρόσφατα λοιπόν συνάντησε τον ηγέτη του, το πιόνι του Ερντογάν τον αρχιφασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ας δούμε όμως τις πρόσφατες αναρτήσεις του νεαρού φοιτητή από την Ροδόπη….

Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι παριστάνει εδώ, αλλά προφανώς παραπέμπει σε οθωμανικό παρελθόν. Πάντα βέβαια με την χειρονομία των φασισταριών.

 

Εδώ προφανώς πετάει στους ουρανούς αφού βρίσκεται μαζί με τον ηγέτη του ΜΗΡ και αρχιφασίστα της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί !

 

 

Εδώ πέρα σχολιάζει σχετικά με την συνάντηση γράφοντας τα εξής :

¨Ο Ηγέτης υπό τις διαταγές του οποίου βρίσκομαι και τα ίχνη του οποίου με περηφάνια ακολουθώ καθόρισε το επώνυμο μου. Ο Αλλάχ να τον βοηθά¨

Στην Τουρκία είναι έθιμο όταν συναντάνε κάποιον ¨μεγάλο ηγέτη¨, αυτός ιδιαίτερα αν δεν έχει παιδιά όπως εν προκειμένω ο Μπαχτσελί, να σου δίνει και  ένα τιμητικό επώνυμο. Εδώ λοιπόν ο Μπαχτσελί έδωσε στον Ρετζέπ Αλή το έξτρα επώνυμο ¨Τουρκχάν¨που σημαίνει ¨Τούρκος βασιλιάς¨.

Εμείς τι να ευχηθούμε άλλο στον τρισευτυχισμένο νεαρό ;

Άντε βρε και αυτοκράτορας στο Ντολμαμπαχτσέ !

Πέρα από την πλάκα πάντως, όταν ένας  Έλληνες πολίτες ανοιχτά προπαγανδίζουν την δολοφονική οργάνωση που σκότωσε τον Ισαάκ στην Κύπρο, είναι φανερό πως το μέλλον στην ελληνική Θράκη δεν διαγράφεται και τόσο ευοίωνο.

Διότι όταν κάποιος είναι τόσο φανατισμένος,  αν λέμε αν του πούνε ¨πάνε κάψε το τζαμί στο χωριό σου και πέτα κάποια φυλλάδια με περιεχόμενο χρυσαυγίτικο¨, εσείς τι λέτε δεν θα το κάνει ;

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ¨ΑΦΕΝΤΙΚΟ¨

Next Article

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 11 ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. ..για να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός θα πρέπει να πούμε πως έριξε φόλα σε αδέσποτα. Θα τον λιντσάρουν οι κυνολάτρες πριν φτάσει στην δικαιοσύνη…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *