Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

0 σχόλια Share:

Το Ράδιο Σίτι που εκπέμπει στα τουρκικά στην Δυτική Θράκη κλείνει

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio City FM που εκπέμπει στα τουρκικά στην Κομοτηνή, αποφάσισε να βάλει τέλος στις εκπομπές του. Το ράδιο Σίτι που εκπέμπει στα 107,6 μαζί με την οικονομική κρίση περνά δύσκολες μέρες. Ο Χαλίτ Χαλίλ Ιμπράμ- ιδιοκτήτης του ραδιόφωνου, ανακοίνωσε πως μετα από αδιάκοπη λειτουργία 20 ετών αποφάσισε να θέσει τέλος λόγω της οικονομικής κρίσης.

Οι αρμόδιοι του ραδιοφωνικού σταθμού ανέφεραν πως λόγω της οικονομικής κρίσης αποφάσισαν να θέσουν τέλος στην λειτουργία, καθώς έφτασαν να μην μπορούνε να πληρώσουν το ρεύμα.

Στην ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού Σίτι Χαλίτ Χαλίλ Ιμπράμ αναφέρεται πως ¨Το ραδιόφωνο Ράδιο Σίτι το πρώτο ραδιόφωνο που εκπέμπει στα τουρκικά στην Δυτική Θράκη, εδώ και 20 χρόνια εκπέμπει επί 24 ώρες από το κέντρο της Κομοτηνής. Λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας μας της Ελλάδας αποφασίσαμε ένα μήνα αργότερα να σταματήσουμε να εκπέμπουμε. Με λύπη μου είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτήν την ανακοίνωση. Εύχομαι να μας συγχωρήσει ο κόσμος μας. Δυστυχώς τα έσοδα μας σχεδόν εξαφανίστηκαν και η παρούσα κατάσταση δεν επιτρέπει την συνέχιση της λειτουργίας του ραδιοφώνου. Κάθε μήνα χρεωνόμαστε ακόμη περισσότερο¨.

Περιοδικό Αζινλίκτσα 9-10-2011

Previous Article

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Next Article

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΖΕΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 1937-1938

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *