Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΔΗΘΕΝ¨ ΛΕΕΙ Η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

0 σχόλια Share:

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 100η επέτειο, θα στηθεί στον Πειραιά , μνημείο για την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨

Η Ελλάδα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 100η επέτειο, θα στήσει στον Πειραιά , μνημείο για την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία. Η Ελλάδα ισχυριζόμενη πως 353.000 Ρωμιοί της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας υπέστησαν ¨Γενοκτονία¨ από τους Τούρκους στα έτη 1914-1923, βήμα-βήμα συνεχίζει να εφαρμόζει ένα σχέδιο που θα προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο.
Το 2019 στα πλαίσια της 100ης επετείου, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορες άλλες χώρες. Οι ετοιμασίες στην Ελλάδα άρχισαν και άρχισαν να στήνονται μνημεία για την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨ σε όλες τις πόλεις και τους οικισμούς. Ένα από αυτά τα μνημεία στήνεται και στην περιοχή Πειραιάς της Αθήνας.
Το μνημείο το οποίο θα εγκαινιαστεί με τελετή στο λιμάνι της Ζέας στις 19/5/2017, έχει ύψος 7,5 μέτρα και πλάτος 14. Αυτό το πολύ ιδιαίτερο μνημείο ετοιμάζεται από τον ποντιακής καταγωγής καλλιτέχνη Παναγιώτη Τανιμανίδη.
http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12679-preye-de-soezde-pontus-soykirimi-aniti-dklecek.html
13/5/2017

Δεν μας εκπλήσσει η άποψη του Έλληνα πολίτη-δημοσιογράφου της Μπιρλίκ σχετικά με την Ποντιακή Γενοκτονία. Είναι ακριβώς η επίσημη κρατική τουρκική άποψη. Πλην όμως με αφορμή αυτή θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να απευθυνθούμε στους ελληνόφωνους που ακόμη και σήμερα πάνε για διακοπές ή για εκδρομές στην Τουρκία. Την ώρα δηλαδή που:  η Ελλάδα έχει ανάγκη το κάθε ένα ευρώ τους, την ώρα που οι Τούρκοι προσβάλλουν την μνήμη των παππούδων τους, που απειλούν να κάνουν τζαμί την Αγία Σοφία, που έχουν αποβατικά σκάφη απέναντι από τα νησιά μας στο Αιγαίο, που κατέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ το 40% της Κύπρου και στήνουν γέφυρες ταχείας ζεύξεως στον Έβρο…

Είναι δυνατόν ΕΣΥ να πηγαίνεις εκδρομές στην Τουρκία ;

Previous Article

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΤΕΛΕΤΗ ΧΑΤΙΜ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *