Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…

No Comments Share:

Η Περβίν Χαϊρουλλάχ μετείχε σε Σύνοδο Ειδικών Ανώτατου Επιπέδου

146191871310475

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ μετείχε στην Σύνοδο Ειδικών Ανώτατου Επιπέδου επ΄ευκαιρία του ¨20ου έτους των Συστάσεων της Χάγης σχετικά με τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων¨ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΑΣΕ για τις Εθνικές Μειονότητες.

Mε πρόσκληση από την  Ανώτατη Αρμοστή Εθνικών Μειονοτήτων του ΟΑΣΕ Άστριντ Θορς, πολλοί επιστήμονες και ειδικοί στην εκπαίδευση μετείχαν στην σύνοδο αυτή που πραγματοποιήθηκε στην Χάγη στις 20 και 21 Απριλίου 2016

………………

Η Περβίν Χαϊρουλλάχ μιλώντας κατά την δεύτερη συνεδρία, ανέφερε πως δίχως καλοπροαίρετη πολιτική βούληση καμία προσέγγιση δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη αλλά αντίθετα η αποτυχία είναι αναπόφευκτη. Η Χαϊρουλλάχ ανέφερε πως η Ελλάδα που παλιά ήταν γνωστή ως κοιτίδα της δημοκρατίας, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει παράδειγμα απαγορεύσεων στην δημοκρατία. Παρέθεσε παραδείγματα σχετικά με τον νόμο του 2014. Η Περβίν Χαϊρουλλάχ περιέγραψε πως οι διορισμοί Ελλήνων δασκάλων για να διδάξουν ελληνικά είναι αποτέλεσμα μιας πολιτικής απομόνωσης, περιέγραψε τις απαγορεύσεις της τελευταίας περιόδου σχετικά με την χρήση των τουρκικών και πρόσθεσε πως σε μια τέτοια κατάσταση δεν είναι δυνατή η ένταξη αλλά ανοίγει ο δρόμος για την αφομοίωση ή την απομόνωση.

……………

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1644

29/4/2016

Previous Article

50 MΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΟΥΣΑΪΜΠΙΝ

Next Article

Τό σαπούνι τοῦ βουλευτῆ Ζεϊμπέκ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *