Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ….

0 σχόλια Share:

Oι περιστρεφόμενοι δερβίσηδες με την επίδειξη τους κατέκτησαν τις καρδιές

Το Σύνολο Ιστορικής Τουρκικής Μουσικής «Istanbul» του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού Τουρκίας , στις 6/4/2019 με την παράσταση που έδωσε στην Κομοτηνή, χάρισε στους Κομοτηναίους μια ωραία βραδιά που δεν θα την ξεχάσουν εύκολα.

………………

Παρακολούθησαν ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, η πρόξενος Κομοτηνής της Τουρκίας  Νεσλιχάν Αλτάι, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη Ορχάν Γιαλμάν και η σύζυγος του, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου, ο αντιπεριφερειάρχης Ταρκάν Μουρταζά, ο περιφερειακός σύμβουλος Αμέτ Ιμπράμ, ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Πολιτών Γιάννης Γκαράνης και μειονοτικοί υποψήφιοι, ο πρόεδρος του BIHLIMDER Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ, ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο βοηθός του μουφτή Κομοτηνής (σχ. μεταφρ. : εννοεί τον ψευδομουφτή) Φεχίμ Αχμέτ και ο βοηθός Κοσμήτορα στο Πανεπιστήμιο Θράκης Μουσταφά Χατιπλέρ.

Από την πρώτη στιγμή που το Σύνολο Ιστορικής Τουρκικής Μουσικής «Istanbul» του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού Τουρκίας, ήρθε στην Κομοτηνή τους συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος Ριντβάν Μολλά Ισά, ο οποίος κατέβαλε μεγάλο κόπο για την όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία τους και για την κάλυψη των αναγκών και αιτημάτων τους.


…………….

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=12735
7/4/2019
Σχ: Καταρχήν εμείς να συγχαρούμε κάθε υποψήφιο των επόμενων εκλογών που ΔΕΝ παρέστη στην εκδήλωση. Και να εκφράσουμε την απαρέσκεια μας που για πρώτη φορά ο δήμος και η περιφέρεια σε μια προεκλογική περίοδο οργανώνουν μια τέτοια εκδήλωση προβολής πολιτισμού αυτών που καθημερινά μας απειλούν σε Κύπρο και Αιγαίο . Για αυτό λοιπόν κάνουμε έκκληση στις επόμενες εκλογές, να μην ψηφιστεί κανένας εξ αυτών που παρέστησαν εκεί.
Καλά για την αγαστή συνεργασία του δημοτικού συμβούλου  Ριντβάν Μολλά Ισά με τους Τούρκους καλεσμένους, το θεωρούμε εντελώς αναμενόμενο. Άνθρωπος που έχει αυτοκίνητο με πινακίδα 1453, τι θα κάνει; Να τον χαίρεται ο κ. Γκαράνης και οι χριστιανοί ψηφοφόροι της παράταξης του.
Previous Article

OI ¨ANEKTIKOI¨ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΓΓΕΛΙΑ…

Next Article

ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Η HONDA TOYΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleifend sem, sit ipsum Lorem sed