Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

No Comments Share:

 

Κείμενο του ιστολόγιου 15/11/2018

Πριν από μερικές μέρες ο Ερχάν Ταμπάκογλου-πρύτανης του πανεπιστημίου Trakya-Αδριανούπολης επισκέφτηκε την ΠΕΚΕΜ στην Κομοτηνή. ΠΕΚΕΜ  θα πει ¨Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτική Θράκης¨. Ουσιαστικά είναι ένας ακόμη προξενόφρων σύλλογος με δράση και έρευνα στην εκπαίδευση της μειονότητας. Τώρα για την χρηματοδότηση του έχουμε κάποιες επιφυλάξεις…

Να θυμηθούμε εν προκειμένω το τι έχει δηλώσει στο παρελθόν αυτός ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ανδριανούπολης

Στην Ανδριανούπολη

¨Ο Ταμπάκογλου τόνισε πως κινούνται ώστε να  μπορέσουν να είναι επωφελής προς τα εδάφη της Δυτικής Θράκης και συνέχισε λέγοντας: ¨Άλλωστε η Δυτική Θράκη είναι ένα δικό μας κομμάτι, ένα δικό μας όργανο. Δεν την βλέπουμε ως κάτι διαφορετικό από εμάς¨ (7 Μαϊου 2017)

Στα Αρριανά-Ροδόπης

¨Ο πρύτανης του πανεπιστημίου Trakya Ερχάν Ταμπάκογλου συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς και είπε πως ¨Καθώς εδώ έχουμε ένα σκέλος μας, η χαρά είναι και δική μας χαρά και η λύπη και δική μας λύπη¨ και   ¨H Αδριανούπολη έχει στην περιοχή αυτή σημαντικές ιστορικές ρίζες.¨ (8 Ιουλίου 2017).

Να σημειώσουμε πως επικεφαλής της ΠΕΚΕΜ στην Κομοτηνή είναι ο ¨εκλεκτός¨ της Τουρκίας πολιτικός, ο πρώην βουλευτής του ΛΗΣΤΟΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν. Στην παραπάνω φωτογραφία πλήν του πρύτανη και του Χατζηοσμάν, είναι και οι Νετζάτ Αχμέτ και Κοράι Χασάν ( νυν και πρώην πρόεδρος της τουρκόψυχης και παράνομης Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής).

Φαντάζομαι όλοι αυτοί συσκέπτονται για το καλό της πατρίδας μας…

Previous Article

Ο ΣΕΛΙΜ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ¨ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ¨ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ…

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ¨ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *