Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ¨ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ¨ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

0 σχόλια Share:

Ο πρόξενος της Τ.C. Ακιντζί επισκέφτηκε την ΠΕΚΕΜ

akinci bakes

Ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί επισκέφτηκε την Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ).

Ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί και η αξιότιμη σύζυγος του κυρία Χουλιά Ακιντζί, στις 26 Ιανουαρίου 2015 επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΕΚΕΜ στην Κομοτηνή.

 

akinci  bakes 1

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. και του Ελεγκτικού Συμβουλίου και εργαζόμενοι εκεί, που ενημέρωσαν τον κ. πρόξενο για τις εργασίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα η ΠΕΚΕΜ όπως και για το ερευνητικό κέντρο. Υπήρξε ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τα νέα σχέδια και εργασίες για τα οποία υπάρχουν σκέψεις να γίνουν.
Ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Γκαλίπ Γκαλίπ ευχαρίστησε τον πρόξενο κύριο Ακιντζί και την σύζυγο του για την επίσκεψη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε στην Δυτική Θράκη.

Εφ. Μπιρλίκ 27/1/2015

Σχ : Η ΠΕΚΕΜ είναι ο φορέας που εκφράζει την πολιτική της Τουρκίας στον τομέα της εκπαίδευσης. Εξ ου φυσικά και οι εμφανώς πολύ στενές σχέσεις της με το τουρκικό προξενείο. Δεύτερος από αριστερά στην δεύτερη φωτογραφία είναι ο κ. Ιμπραήμ Τρακιαλί-συνταξιούχος υπάλληλος του προξενείου. Πρόεδρος είναι ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γκαλίπ Γκαλίπ και Γενική Διευθύντρια η  μόνιμη κατήγορος της Ελλάδας σε διάφορα διεθνή φόρα Περβίν Χαϊρουλλάχ. Αυτόν λοιπόν τον φορέα προτείνει ο βουλευτής Ξάνθης Ζεϊμπέκ ως φορέα της μειονότητας με τον οποίο πρέπει λέει να κάνει διάλογο το υπουργείο Παιδείας σχετικά με την εκπαίδευση της μειονότητας.

Μα αν είναι έτσι ας συζητήσουμε απευθείας με το τουρκικό προξενείο. Υπάρχει μήπως περίπτωση να προτείνουν κάτι που να υπερβαίνει τις γραμμές της Τουρκίας ;  

Previous Article

ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ…

Next Article

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ BTTADK

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *