Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ…ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

0 σχόλια Share:

Γεύμα ιφτάρ από την ΠΕΚΕΜ προς τον πρόξενο

Η Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) παρέθεσε γεύμα ιφτάρ στον πρόξενο της Τ.C. στην Κομοτηνή κύριο Ιλχάν Σενέρ, όπου συναντήθηκε με τα μέλη του συλλόγου.

Στο γεύμα ιφτάρ που παρατέθηκε στο εστιατόριο ΑΣΜΠΑ της Κομοτηνής, μετείχαν ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή κύριος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και η σύζυγος του Νουρέλ Σενέρ, η υποπρόξενος Ιλκάι Κοτζαγιγίτ, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης Ισμέτ Καντί, οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, η αναπληρωτής πρόεδρος του DEB Νετσλά Τσαβούς, μέλη και μέτοχοι της ΠΕΚΕΜ.

Κατά το ιφτάρ που έγινε σε μια ειλικρινή ατμόσφαιρα, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά ανέφερε πως σε μια τέτοια πνευματική ατμόσφαιρα η ενότητα και η ομοψυχία γίνεται πιο αισθητή, κάτι που όπως είπε πρέπει να διαφυλαχτεί, ενώ ευχήθηκε και στον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα στην Δυτική Θράκη.

Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ ανέφερε πως η ΠΕΚΕΜ είναι ένας από τους σημαντικούς συλλόγους της μειονότητας, τις εργασίες του οποίου τις παρακολουθούσε όντας ακόμη στην Αθήνα, και ευχήθηκε να συνεχιστούν και να αυξηθούν οι υπηρεσίες του συλλόγου προς την εκπαίδευση και τον πολιτισμό της μειονότητας.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 11/8/2012

Previous Article

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΠΑΧΘΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Next Article

OI ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΑΪΡΑΜΠΑΣΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut et, ut sit elit. commodo