Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

No Comments Share:

Ο πρόξενος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ επισκέφτηκε στην Κομοτηνή φορείς και συλλόγους της μειονότητας 

Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων του, επισκέφθηκε στις 17/7/2012 το υποκατάστημα της T.C. Ziraat στην Κομοτηνή. Ο διευθυντής του υποκαταστήματος Τσαγρί Ιζμιρλίογλου τον υποδέχτηκε στην είσοδο της τράπεζας, και για κάποιο διάστημα υπήρξε ανταλλαγή απόψεων. Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την επίσκεψη, ενώ ο διευθυντής Τσαγρί Ιζμιρλίογλου τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της τράπεζας. 

Στο δεύτερο τμήμα της επίσκεψης ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ επισκέφτηκε την Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ). Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά και τα μέλη του Δ.Σ. Κατά την επίσκεψη οι υπεύθυνοι της ΠΕΚΕΜ ενημέρωσαν τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ σχετικά με τις εργασίες και τις δραστηριότητες τους.

Στο τελευταίο τμήμα της επίσκεψης του ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ επισκέφτηκε επισκέφτηκε την Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής. Εκεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής Κοράι Χασάν και ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ αντάλλαξαν απόψεις. Ο Κοράι Χασάν-πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τον πρόξενο για τις εργασίες και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

 Εφ. Μπιρλίκ 17/7/2012

Previous Article

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *