Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

No Comments Share:

Ο πατριάρχης Φαναρίου 3 ώρες πριν από το πραξικόπημα αποχώρησε από την Τουρκία

gulenppzw

Ο γνωστός για τις στενές του σχέσεις με τον επικεφαλής της FETO Φετουλλάχ Γκιουλέν, Ιμβριώτης πατριάρχης Φαναρίου, αναφέρεται πως τρεις ώρες πριν από την αιματηρή απόπειρα πραξικοπήματος αποχώρησε από την Τουρκία

ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ;

Μια περίεργη πληροφορία σχετικά με την μέρα του πραξικοπήματος και τον πατριάρχη Φαναρίου Βαρθολομαίο.

Σύμφωνα με ειδήσεις από τον τουρκικό τύπο, ο Ρωμιός πατριάρχης Φαναρίου τρεις ώρες πριν από το πραξικόπημα αποχώρησε από την Τουρκία. Ανακοινώθηκε όμως πως παρά το ότι είχε ανακοινωθεί πως πήγαινε στην Σλοβακία, διαπιστώθηκε πως δεν προσγειώθηκε σε αυτή την χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αϊντινλίκ, κάποιες πηγές ανέφεραν πως ο πατριάρχης ήταν ενήμερος σχετικά με το πραξικόπημα από πριν και πήγε σε μια αμερικανική βάση της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύνδεσμος Βαρθολομαίου και FETO εκτείνεται μέσω του ¨Διαθρησκευτικού Διαλόγου¨. Αναφέρεται πως η σχέση αυτή συνεχίζεται ακόμη. Την σχέση μεταξύ Φετουλλάχ Γκιουλέν και του πατριάρχη Βαρθολομαίου την διασφαλίζει ο Έλληνας Αρχιεπίσκοπος των ΗΠΑ Άλεξ Καρλούτσος. Έχει ανακοινωθεί πως ο Καρλούτσος σε τακτά διαστήματα επισκέπτεται τον Φετουλλάχ Γκιουλέν.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=5346

15/8/2016

Σχ : Η εφημερίδα Μιλλέτ της Θράκης προσπαθεί αναπαράγοντας ένα προφανώς έωλο δημοσίευμα να εμπλέξει ον Οικουμενικό πατριάρχη στην απόπειρα πραξικοπήματος . Επειδή όμως και οι κρίνοντες κρίνονται θα θέλαμε και εμείς να τους ρωτήσουμε το εξής :

Εις εκ των πρωτεργατών της εφημερίδας σας είναι ο κ. Μπιλάλ Μπουντούρ. Είναι αλήθεια ότι η αδερφή του και ο γαμπρός του είναι οι υπεύθυνοι για τα σχολεία του Γκιουλέν στην Ρουμανία ;

Previous Article

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΒΑΝ

Next Article

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *