Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ !…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 25/4/2017

Μίνι περιοδεία στον νομό Ροδόπης με έμφαση στα ορεινά έκαναν σήμερα βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  με συνεργάτες του υπουργού Παππά. Ο  υπουργός θα επισκεφτεί αύριο την περιοχή μας με σκοπό να μοιράσει τους ψηφιακούς δέκτες για την ελληνική τηλεόραση. Ας ελπίσουμε ότι οι επισκέψεις του υπουργού σχεδιαστήκαν με προσοχή ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες συναντήσεις που θα εκθέσουν την κυβέρνηση…

Π.χ. πιστεύουμε πως θα ηταν μεγάλο λάθος να συναντήσει το στέλεχος του DEB  κύριο Γιολούτς. Ας θυμηθούμε τι γράφαμε για τον κ. Γιολούτς πέρσι :

Κείμενο του ιστολόγιου 9/2/2016

Στις 4/2/2016 ο πρόεδρος του DEB Τσαβούς μαζί με στελέχη του κόμματος του, επισκέφτηκαν το μπλόκο των αγροτών στα σύνορα με την Βουλγαρία στον Ν. Ροδόπης. Διακρίνουμε πως μεταξύ των προφανώς στενών συνεργατών του προέδρου Τσαβούς είναι και ο κ. Χουσέιν Γιολούτς (δεύτερος από αριστερά) . Ας δούμε τι ανήρτησε ο κ.Γιολούτς την προηγούμενη μέρα από την επίσκεψη, στο FB.  Προφανώς αναφερόμενος στις συγκρούσεις που μαίνονται στις κουρδικές περιοχές της Τουρκίας.

¨Δεν γίνονται συνομιλίες με τον τρομοκράτη

Δεν γίνονται παζάρια

Τον πυροβολείς στο κεφάλι

κάνεις θεάρεστη πράξη¨

Αμπντουλλάχ Τσατλί

Ο Τσατλί ήταν ένας από τους πιο γνωστούς παρακρατικούς δολοφόνους  της Τουρκίας και μέλος των Γκρίζων Λύκων. Σκότωσε πολλούς δημοκράτες Τούρκους και Κούρδους. Θεωρείται πως ήταν από αυτούς που έβαζε φωτιές σε δάση της Ελλάδας. Σκοτώθηκε στο γνωστό ατύχημα του Σουσουρλούκ. Αυτού λοιπόν του ανθρώπου την τόσο ευγενική (…) ρήση αναπαράγει ο ¨αγωνιστής της δημοκρατίας¨  κ.Γιολούτς. Άραγε ο κ. Γιολουτς πως πιστεύει ότι πρέπει να φέρονται σε κάποιους εμμισθους ξένης χώρας που υποσκάπτουν την ειρήνη  στην Θράκη ;….

Ρωτάμε λοιπόν, θα συναντήσει μεταξύ άλλων ο κ. υπουργός ΑΥΤΟΝ… ; Eίναι δυνατόν ;

Previous Article

5 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΚΚ !

Next Article

Ο ¨ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ¨ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *