Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οντέρ Μουμίν : Στην Προύσα μουσουλμάνος Τούρκος, στην Αθήνα Έλληνας πολίτης μουσουλμάνος

No Comments Share:

 

Ο δήμαρχος Ιάσμου Ομέρ Μουμίν, μετά από την ομιλία που έκανε στην Προύσα, περνά δύσκολες μέρες στην Ελλάδα

Ο δήμαρχος Ιάσμου που τις τελευταίες μέρες προβάλλεται με την επιθετική του συμπεριφορά. Λόγω της τελευταίας ομιλίας που έκανε στην Προύσα, αυτή τη φορά δέχθηκε σκληρή κριτική από την ελληνική κοινή γνώμη.

Ο Οντέρ Μουμίν που λόγω τω ν εκφράσεων που ανέφερε στην ομιλία του στην Προύσα, δέχθηκε βροχή από κριτικές από τον τύπο της Αθήνας, εμφανίστηκε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως υπήρξε εσκεμμένη διαστρέβλωση στην μετάφραση της ομιλίας του στα ελληνικά.

Σε δήλωση του στα ελληνικά ΜΜΕ, ο Μουμίν ανέφερε πως ¨Στον Ίασμο μουσουλμάνοι και χριστιανοί ζούνε σε αρμονία και ότι είναι η ¨πρωτεύουσα του πολυπολιτισμού¨.

Αλλά ο ίδιος ήταν που κατά την ομιλία του στην Προύσα, κατηγορώντας τον πρώην δήμαρχο Ισμέτ Καντί και τον συνδυασμό του, είχε πει πως στο δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου ¨Σε ενότητα με τον ελληνικό συνδυασμό, μας αντιπολιτεύονται¨, προσθέτοντας πως ¨Ο εχθρός απέναντι μας είναι γνωστός, αυτός που μας ζορίζει είναι γνωστός, κάποτε πρέπει να σταματήσουμε τις μεταξύ μας λογομαχίες¨.

Ο Μουμίν όταν τον ρώτησε ο Παπαδάκης αν αισθάνεται  Τούρκος της (Δυτικής) Θράκης ή Έλληνας μουσουλμάνος της Θράκης, απάντησε πως ¨Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης μουσουλμάνος, σέβομαι την πατρίδα μου και ζω στην πολυπολιτισμική Θράκη. Ζούμε αρμονικά. Να μας αφήσουν ήσυχους¨ .

Ο Μουμίν στην ομιλία του στην Προύσα είχε πει πως ¨Και εγώ είμαι απόφοιτος ελληνικού Λυκείου και ελληνικού Πανεπιστημίου. Αλλά όπως και εσείς, δεν έχω χάσει τίποτα απολύτως από τον μουσουλμανισμό μου και τον τουρκισμό μου -δόξα τον Αλλάχ¨

Να το βίντεο με τις δηλώσεις :

 

http://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/22250-onder-mumin-bursa-da-musluman-turk-atina-da-yunan-vatandasi-musluman.html

15/2/2020

Previous Article

Είδηση για σύλληψη δύο Τούρκων αξιωματικών από τον συριακό στρατό !

Next Article

Τούρκος ΥΠ.ΕΞ. Τσαβούσογλου: ¨Αν δεν λυθεί με διπλωματία το θέμα της Ιντλίμπ…:

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *