Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απίστευτο : Ο δήμαρχος Ιάσμου φέρεται να έβρισε και απείλησε δημοτική σύμβουλο !

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   31/12/2020

Ο γνωστός από την ομιλία του στην Προύσα Οντέρ Μουμίν φαίνεται να ζήλεψε την δόξα του Ερντογάν. Σας παραθέτουμε τμήμα της ανακοίνωσης της παράταξης Όραμα Αναγέννησης  (αντιπολίτευση) του δήμου Ιάσμου

¨Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το γεγονός, ότι ενώ ο Δήμαρχος έβρισε και απείλησε τηλεφωνικά τη Δημοτική Σύμβουλο του συνδυασμού μας, κα Χριστίνα Βιδούρα, στη συνέχεια είχε το θράσος να ζητήσει από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να της ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος, καθώς όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, η κα Βιδούρα ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον Δήμο Ιάσμου και θίγει την υπόληψη του Δημάρχου με τις αναρτήσεις της. Κύριε Δήμαρχε, την υπόληψή του ο καθείς τη διαφυλάσσει μόνος του.
Τελείως ενημερωτικά, το πόρισμα της εξέτασης δεν καταλόγισε πειθαρχικό παράπτωμα στην κα Βιδούρα.
6.Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι, πως ο κος Δήμαρχος απειλεί με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θα ”γονατίσει” έναν έναν τους συμβούλους σύσσωμης της Αντιπολίτευσης επειδή προφανώς δεν ψηφίζουν τα παράνομα. ”Σε τούτα δω τα μάρμαρα ποτέ σκουριά δεν πιάνει”.
7.Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι, πως παρά τα όσα ελέγχθησαν από τον Δήμαρχο Ιάσμου στην Προύσα, εξακολουθεί να είναι Δήμαρχος!!
Κλείνοντας, επειδή ο κος Δήμαρχος είναι λάτρης της γραμματικής θα θέλαμε να του επισημάνουμε, πως η σωστή διατύπωση είναι ”από πού προμηθευτήκαμε τα μελομακάρονα” κι όχι ”από πού τα προμηθεύσαμε’‘.

Τι να πει κανείς….

Να θυμίσουμε πως στις αρχές της εκπαιδευτικής χρονιάς,  ο δήμαρχος μιλώντας σε εκπαιδευτικούς είχε πει πως ” Δεν είναι δυνατόν εκπαιδευτικοί να πατούν like σε αναρτήσεις της αντιπολίτευσης του Αμούτζα.” !

Μετά από την δυσανεξία του δημάρχου στα λάικ της αντιπολίτευσης, φτάσαμε δηλαδή σε βρισιές και απειλές ;

Προφανώς ο δήμαρχος ζήλεψε την δόξα του ¨Αρχηγού¨ …

Να θυμίσουμε σχετικό άρθρο

Δήμαρχος Ιάσμου: ¨Δεν είναι δυνατόν εκπαιδευτικοί να πατούν like σε αναρτήσεις της αντιπολίτευσης¨ !

 

Previous Article

¨To παρελθόν του τουρκικού στρατού είναι πλήρες δόξας και τιμής¨

Next Article

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων στη Λέσβο και όχι μόνο..

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *