Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο δήμαρχος Ιάσμου που υμνούσε τους Τούρκους στρατιώτες, μας χαρακτηρίζει ¨ακροδεξιούς¨…

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 28/5/2021

Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μετά από την  ομιλία του στην Προύσσα. Θυμίζουμε δύο σημεία-σκάνδαλο :

  1. ¨Δυστυχώς άτομα που εδώ και δεκατρία χρόνια ήταν στη διοίκηση του Δήμου Ιάσμου και έχουν εκλεγεί χρησιμοποιώντας τα εθνικά και θρησκευτικά συναισθήματα της κοινωνίας, σήμερα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο έχουν ενσωματωθεί με το ελληνικό μέρος. Η τουρκική λίστα της αντιπολίτευσης σε συνεργασία με την ελληνική λίστα της αντιπολίτευσης, προσπαθούν να μας εμποδίσουν”.
    “Τι προσπαθώ να πω: Ο εχθρός στην απέναντι πλευρά είναι γνωστός. Αυτοί που μας πιέζουν είναι γνωστοί

…………

2. “Μεχμέτ μου (σ.σ. ο Τούρκος στρατιώτης), χαρείτε, τα κεφάλια ψηλά κι αν πεθάνουμε, χαρείτε κι αν γυρίσουμε σπίτι. Μη νομίζεις πως οι ρόδες μένουν στην ανηφόρα. Το αύριο και βέβαια είναι δικό μας, και βέβαια δικό μας. Ο ήλιος βγήκε, ο ήλιος έπεσε, η αιωνιότητα είναι δική μας”.

Τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος ξιφούλκησε πάλι κατά της διοίκησης του πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου, ζητώντας την παραίτηση του κ. Μπούκα και της κυρίας Βιδούρα. Βρε δήμαρχε ΕΣΥ να παραιτηθείς από δήμαρχος ! Εγώ αυτό ζητάω, με την ίδια παράλογη λογική που ζητάς και εσύ να παραιτηθούν οι δύο προαναφερθέντες.

Σήμερα λοιπόν σε συνέντευξη που έδωσε στο Ράδιο Χρόνος κάπου  μετά από το χρονικό σημείο 14:50 ανέφερε τα εξής :

¨Ο κύριος Μπούκας και η κυρία Βιδούρα είναι η ακροδεξιά παρέα εκείνου του συλλόγου. Όταν η κυρία Βιδούρα στέλνει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στον κύριο Κακουλίδη για να την υπερασπιστεί και να τα κυκλοφορήσει, όταν η κυρία Βιδούρα στέλνει τις ενέργειες της δημοτικής αρχής στον κύριο Καραΐσκο στα Τουρκικά Νέα, ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Όλοι κρινόμαστε από τις συναναστροφές και τις φιλίες μας. Εγώ ακροδεξιούς φίλους δεν είχα δεν έχω και δεν θα έχω¨

Αν ο δήμαρχος που ύμνησε τους Τούρκους στρατιώτες και υπονόησε τους Έλληνες ως ¨εχθρούς¨  μας αποκαλεί ακροδεξιούς,  είμαστε υπερήφανοι για αυτό…

Δήμαρχε μας δυναμώνεις, ευχαριστούμε !

Previous Article

Επίσκεψη υφυπουργού των ΗΠΑ στην Άγκυρα με θέματα-αγκάθια

Next Article

To πρόγραμμα της επίσκεψης Τσαβούσογλου στην Θράκη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Έτσι, συνεχίστε την καλή δουλειά, ξύδι στον Οντέρ Μουμίν !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *