Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πανό στα τουρκικά κατά του δημάρχου : ¨Τράβα τις βρώμικες ιδέες σου πάνω από το λαό” !

No Comments Share:

Οντέρ Μουμιν “Τράβα τις βρώμικες ιδέες σου πάνω από το λαό”

Η μειονότητα πλέον δεν επιθυμεί καυγάδες εντός της άλλωστε στο σημείο που έχει φτάσει δεν μπορεί να σηκώσει καυγάδες

Ως εφημερίδα Birlik  δεν ξέρουμε ποιος έγραψε αυτή την αφίσα και πού την κρέμασε και μάλιστα δεν το ερευνήσαμε. Αλλά βλέποντας αυτά που λέγονται μέσα στον κόσμο λέγεται πως το πανό αυτό που είχε ως θέμα τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, αναρτήθηκε σε μία γέφυρα στον Σώστη. Μάλιστα η φωτογραφία διαδόθηκε ιδιαίτερα στα σόσιαλ μίντια.

Πάμε όμως στο πραγματικό θέμα. Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν που εξελέγη με την εύνοια του κόσμου και με πολύ υψηλό ποσοστό ψήφων, το τελευταίο διάστημα δεν περνά μέρα που να μην γίνεται θέμα με αρνητικούς ισχυρισμούς.

Σε τέτοιο σημείο, που πολλοί συνοδοιπόροι και συναγωνιστές του Οντέρ Μουμ;iν που εξελέγησαν με τον συνδυασμό ΕΜΠΡΟΣ, είτε τον εγκατέλειψαν , είτε για διάφορους λόγους με έμμεσους τρόπους απομακρύνθηκαν.

…………..

https://birlikgazetesi.org/onder-mumin-cek-kirli-fikirlerini-halkin-uzerinden/

3/9/2021

Σχ. : Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπει κανείς μια τόσο έντονη και δημόσια διαμαρτυρία από μειονοτικούς και πολύ περισσότερο κατά ενός αιρετού της μειονότητας. Πάντως και ο δήμαρχος έχει γίνει γνωστός για το ευέξαπτο του χαρακτήρα του. Δεν είναι τυχαίο πως σύμβουλοι που είχαν πάρει πολλούς ψήφους με τον συνδυασμό του τον εγκατέλειψαν ή ετοιμάζονται να τον εγκαταλείψουν. Είναι βέβαιο πως στις επόμενες εκλογές θα τα ¨βρεί μπαστούνια¨.

Κάτι αξιοσημείωτο είναι επίσης η δημoσίευση της  είδησης στην τουρκόψυχη εφημερίδα Μπιρλίκ . H Μπιρλίκ δεν δημοσιεύει τίποτε που να είναι αντίθετο στην πολιτική του τουρκικού προξενείου. Άρα μήπως αυτό το δημοσίευμα είναι και μια ¨κίτρινη κάρτα¨ από το τουρκικό προξενείο προς τον Οντέρ ;

Μάθαμε επίσης πως ο δήμαρχος έκανε μήνυση και ζήτησε να πάει η Σήμανση από την αστυνομία για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα από το πανό.

Previous Article

Εορτασμοί για την μέρα της Άμυνας του Πακιστάν στην Αθήνα… Βίντεο

Next Article

66 χρόνια πέρασαν και ακόμη… Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *