Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Το παρακράτος φύτεψε το κόμμα DEB¨…

0 σχόλια Share:

Το παρακράτος (DD) δεν κυβερνά μόνο την μειονότητα μας αλλά όλη την Τουρκία. Η αντανάκλαση του φασισμού που υπάρχει στην Τουρκία, πάντα αντανακλάται ή εισάγεται και στην τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Στην δεκαετία του 90 που το DD ήταν νεοσύστατο στην Τουρκία, πραγματοποίησε την  επιχείρηση της 18/6/1989. Ακολούθως όλες οι οργανώσεις, σύλλογοι και ενώσεις  εισήλθαν στον έλεγχο και την ¨κατοχή¨ του DD. Επίσης το DD φύτεψε δικά του όργανα, όπως η Συμβουλευτική Επιτροπή και το κόμμα DEB. Τα τελευταία χρόνια η ηχώ της εκ νέου ενδυνάμωσης του DD στην Τουρκία, άρχισε να  γίνεται αισθητή στην μειονότητα. Δεν αρκούνται μόνο σε ασκήσεις υποταγής. Στο μέλλον δεν θα διστάσουν καθόλου να μας χρησιμοποιήσουν σαν κέρματα και να μας ξοδέψουν.

Η μειονότητα πρέπει  να αποκτήσει το δικό της μέλλον.

…………

FACEBOOK

Ιμπράμ Ονσούνογλου

Σχ. : Φοβόμαστε πως αυτό που επισημαίνει ο Ονσούνογλου, περί εργαλειοποίησης της μειονότητας από την πλευρά της Τουρκίας, ελάχιστοι στην μειονότητα το αντιλαμβάνονται και φυσικά ακόμη πιο λίγοι είναι αυτοί που τολμάνε να το θέσουν…

Η Τουρκία οποτεδήποτε κρίνει πως για να πετύχει τους πολιτικούς της στόχους στην ελληνική Θράκη, χρειάζεται να ¨θυσιάσει¨ κάποια ή και αρκετά από τα πιόνια της στην Θράκη, δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ να το κάνει. Αλλά αυτό για να το αντιληφθεί κάποιος πρέπει να έχει πολιτική σκέψη….

 

 

Previous Article

O δήμαρχος δεν υπογράφει για κάβες γιατί είναι αμαρτία !

Next Article

Δηλώσεις Πούτιν από την Άγκυρα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!