Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΡΧΕΣ

0 σχόλια Share:

O περιφερειακός σύμβουλος και δικηγόρος Οντέρ Μουμίν επισκέφτηκε την Αστυνομία και τον Μητροπολίτη

c9ad1aebfea0a21cfe56d4b719b68b4c_XL

O περιφερειακός σύμβουλος και δικηγόρος Οντέρ Μουμίν, επισκέφτηκε στις 8 Απριλίου 2015 τον αστυνομικό διευθυντή Ροδόπης Γεώργιο Γκράνα, που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα.  Το γεγονός πως ο κ. Γκράνας κατάγεται από την Διαλαμπή, από κοντινό δηλαδή χωριό σε αυτό του Οντέρ Μουμίν,αποτέλεσε λόγο θερμής συνομιλίας. Ο Οντέρ Μουμίν ευχήθηκε στον νέο αστυνομικό διευθυντή  να έχει επιτυχίες στα καθήκοντα του, ενώ ο Γεώργιος Γκράνας ευχαρίστησε τον Οντέρ Μουμίν για την επίσκεψη του.

Κατά την συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν μια ώρα εξετάσθηκε ο αυξημένος αριθμός εγκλημάτων που συμβαίνουν στην Ροδόπη την τελευταία περίοδο και συμφωνήθηκε να διερευνηθούν οδοί επίλυσης. Επίσης συμφωνήθηκε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την έλλειψη προσωπικού του αστυνομικού σταθμού Ιάσμου.

Polis

O περιφερειακός σύμβουλος και δικηγόρος Οντέρ Μουμίν, επισκέφτηκε στις 8 Απριλίου 2015 τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονα. Εν όψει του της γιορτής του Πάσχα, ευχήθηκε δια μέσου του κ. Μητροπολίτη σε όλους του Ροδοπαίους χριστιανούς και σε όλη την χριστιανική κοινότητα.

Επίσης ανέφεραν πως οι θρησκείες και των δύο λευρών είναι θρησκείες αδερφοσύνης, πως ιδρύθηκαν πάνω στην αγάπη και τον σεβασμό, ενώ ομοφώνησαν πως πρέπει να γίνουν δράσεις που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τους ανθρώπους της μειονότητας και της πλειονότητας που για χρόνια ζούνε μαζί και ανέφεραν πως θα εργασθούνε από κοινού για αυτό στο μέλλον.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί  9/4/2015

Previous Article

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Next Article

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!