Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ¨ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ¨ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

0 σχόλια Share:

calistay-01

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο με τίτλο ¨Εργαστήρι Επικοινωνίας του Μέλλοντος¨ που άρχισε στην Μπισκέκ-πρωτεύουσα του Κιργιζστάν  , στις 20 Μαΐου. Στις 24 Μαΐου δημοσιεύτηκε και το κείμενο συμπερασμάτων του συνεδρίου.

Το 8ο συνέδριο ¨Εργαστήρι Επικοινωνίας του Μέλλοντος¨ που οργανώνεται από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο Τουρκίας (RTÜK), άρχισε στο πανεπιστήμιο, Bişkek Manas και τελείωσε στο εθνικό πανεπιστήμιο Al-Farabi στην πρωτεύουσα του Καζακιστάν Άλμα Άτα.

Στο συνέδριο που φέτος είχε τον τίτλο ¨Η διάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η σκοπιά των ΜΜΕ στους πρόσφυγες¨, μετείχαν 50 φοιτητές από σχολές επικοινωνίας από πανεπιστήμια της Τουρκίας, από τουρκικές δημοκρατίες και από τουρκικές και άλλες συγγενείς κοινότητες του εξωτερικού, καθώς και εκδότες από ΜΜΕ Τουρκίας και Βαλκανίων. Στο συνέδριο αυτό από την δυτική Θράκη μετείχαν ο Νετζάτ Αχμέτ-ανταποκριτής του TRT-Δυτικής Θράκης και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Τσινάρ FM και ο δημοσιογράφος Ιρφάν Χουσεϊν.  

Στο συνέδριο συνέβαλαν το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας, η Διεύθυνση Τύπου και πληροφοριών της Πρωθυπουργίας, η ΤΙΚΑ, η Διεύθυνση Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων, το TRT AVAZ, ……..

…………….

……………..

calistay-02 calistay-04 calistay-03 calistay-05

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=4830

26/5/2016

Previous Article

ΠΟΘΕΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ;

Next Article

ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ, ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *