Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΓΙΟΡΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

No Comments Share:

Ιστοσελίδα της ψευδομουφτείας Ξάνθης 3-5-2011

Τελετή χάτιμ των μαθημάτων Κορανίου που γίνονται υπό την αιγίδα της μουφτείας Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε στις 1 Μαΐου 2011 στο χωριό Κύκνος.

Στις 29 Απριλίου μετά το ναμάζι της Παρασκευής έγινε επίσης στον Κύκνο και τελετή-κουρμπάνι μαζί με προσευχές από τον Μουφτή Ξάνθης κύριο Αχμέτ Μέτε.

Η τελετή χάτιμ στον Κύκνο από τα παιδιά που ανέθρεψε ο δάσκαλος τους Μουσά Τσολάκ, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους ατόμων που είχαν έρθει και από τα γειτονικά χωριά. Στην τελετή χάτιμ δίπλα στον μουφτή μας κύριο Αχμέτ Μέτε μετείχαν ο υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας κύριος Μπερίν Οκούρ, και ο δήμαρχος Μύκης κύριος Μουσταφά Τσουκάλ. Μετά από τους χαιρετισμούς που έκαναν η τελετή χάτιμ περατώθηκε. Κατά το μεσημέρι μοιράστηκε στον κόσμο πιλάφι με κρέας.

Σχόλιο : Συνεχίζονται οι χρηματοδοτούμενες από το προξενείο γιορτές. Τα παιδάκια ντυμένα στα ¨εθνικά χρώματα¨, οι δάσκαλοι τους παίρνουν τουλάχιστον 800 ευρώ τον μήνα μαύρα, και ο αστέρας- βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη να τα ¨νομιμοποιεί¨ όλα με την παρουσία του. Λέτε να τον διαγράψει το ΠΑΣΟΚ ; Λέμε και καμιά…. να περνά η ώρα !

Previous Article

ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

Next Article

¨ΕΜΕΙΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *