Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

No Comments Share:

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά : ¨Η ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τύχη¨

mussir2

Ο Μουσταφά Μουσταφά-υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε σημαντικές δηλώσεις στην εφ,. Γκιουντέμ σχετικά με την υποψηφιότητα του.

Ο Μουσταφά Μουσταφά-υποψήφιος βουλευτής ανέφερε πως η Ελλάδα στις 25/1 εισέρχεται στις πλέον κρίσιμες εκλογές των τελευταίων 40 ετών και είπε : ¨Το δικομματικό σύστημα που για χρόνια κυβερνούσε την χώρα καταρρέει. Και μετά την κατάρρευση του αφήνει πίσω του δυσχέρειες, οικονομική και κοινωνική κρίση, αγωνία και πίκρες. Στις εκλογές αυτές είτε θα ψηφίσουμε αυτά τα δύο κόμματα αποδεχόμενοι πως αυτή η κρίση θα είναι μόνιμη, είτε θα στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί μια πηγή ελπίδας όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλους τους λαούς της Ευρώπης.

¨ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ¨

Ο Μουσταφά αναφέρει πως η αριστερά στα τελευταία 40 χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αποκομίσει αρκετά κέρδη η μειονότητα και σχετικά με την υποψηφιότητα του είπε τα εξής : ¨Ως ενεργός σε αυτό τον αγώνα, με αίσθημα μεγάλης ευθύνης και εμπιστοσύνης, μετέχω ως υποψήφιος βουλευτής ,με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Λέμε ΣΥΡΙΖΑ για να γραφτεί όχι μια νέα σελίδα στην ιστορία της μειονότητας, αλλά ένα νέο βιβλίο¨.
………………

Εφ. Γκιουντέμ 6/1/2015

Σχ : 

Περσινά ξινά σταφύλια

Καλή η προσπάθεια του κ.Μουσταφά, αλλά δεν μας πείθει.Ούτε για το ενδιαφέρον του για τη μειονότητα, ούτε για τους λόγους της επιστροφής του στην ενεργό δράση. Το 2009 και το 2012 δε συμμετείχε στις εκλογές, ούτε βέβαια στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Προς τι λοιπόν η επανεμφάνιση; Μήπως επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει την εξουσία ;  

Τη στιγμή μάλιστα που ο εν ενεργεία βουλευτής όχι μόνο εκφράζει τη μειονότητα, αλλά και την πλειονότητα. Μήπως αυτό ενοχλεί “άλλα” κέντρα που προσπαθούν να προωθήσουν δικούς τους ανθρώπους; Οι συνθήκες απαιτούν ενεργούς μαχητές και όχι νεκραναστημένους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ….

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΜΟΥΦΤΕΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *