Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

No Comments Share:

Συναντήσεις του MÜSİAD-Βαλκανίων σε Θεσσαλονίκη και δυτική Θράκη

1

Στο πρόγραμμα των συναντήσεων ¨Επιχειρηματικό και Πολιτιστικό ταξίδι στην Ελλάδα¨ που έγινε στις 18-19 Ιανουαρίου 2017, ο MÜSİAD-Βαλκανίων είχε διάφορες συναντήσεις.

Ο Δρ. Μπιλάλ Καρά-πρόεδρος του MÜSİAD-Βαλκανίων μαζί μέλη του Δ.Σ και με μέλη από τα κεντρικά του MÜSİAD, επισκέφτηκαν αρχικά την Θεσσαλονίκη. Επισκέφτηκαν τον πρόξενος Θεσσαλονίκης της Τ.C. Ορχάν Γιαλμάν Οκάν.  Ο πρόξενος ενημέρωσε την επιτροπή σχετικά με σχετικά με τα πεδία επιχειρηματικότητας και επενδύσεων στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Β.Ελλάδα. Τα μέλη της επιτροπής αργότερα επισκέφτηκαν τον Εμπορικό Ακόλουθο της Τουρκίας, το ελληνοτουρκικό επιμελητήριο Β.Ελλάδας και την Ένωση Επιχειρηματιών Β.Ελλάδας.

mus selanik

Την ίδια μέρα η επιτροπή ξεκίνησε για Ξάνθη και εκεί κατέλυσε.  Στην Ξάνθη, το βράδυ συναντήθηκαν με μέλη του επιμελητηρίου Ξάνθης και εξέτασαν από κοινού το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Στις συναντήσεις αυτές τους συνόδευαν οι εκπρόσωποι του MÜSİAD Ελλάδος επιχειρηματίες  Χασάν Μπακίογλου και Μ.Λοκμάν Αϊντογάν.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

mus kon 2

Στην δεύτερη μέρα της επίσκεψης η επιτροπή πέρασε από την Ξάνθη στην Κομοτηνή  και εκεί αρχικά επισκέφτηκαν τον πρόξενο Αλή Ριζά Ακιντζί.   Ο Δρ. Μπιλάλ Καρά-πρόεδρος του MÜSİAD-Βαλκανίων ενημέρωσε ον πρόξενο για τις εργασίες τους. Ο πρόξενος Ακιντζί με την σειρά του ανέφερε πως η περιοχή μπορεί να αποτελέσει ένα ελκυστικό για επενδύσεις κέντρο για Έλληνες και Τούρκους βιομήχανους. Τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους αυτή και τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχία στις εργασίες τους.

mus muftu 1

mus muftu 2

Ακολούθως η επιτροπή με επικεφαλής τον Δρ, Μπιλάλ Καρά, επισκέφτηκε τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, και εκεί ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες της μουφτείας.

Στην εκτίμηση σχετικά με την επίσκεψη που έκανε ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ, εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για αυτήν και ευχήθηκε οι εργασίες της επιτροπής να αποβούν επωφελείς.

mus gencler 1

Από εκεί η επιτροπή των καλεσμένων πήγαν στην ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής όπου τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Κοράι Χασάν και μέλη του Δ.Σ. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν.  Από εδώ αναμένεται να πάνε στην Ξάνθη όπου και θα επισκεφθούν στο γραφείο του τον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

………………

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12385-muesad-balkan-selank-ve-bati-trakyada-temaslarda-bulundu.html

19/1/2016

Previous Article

ΜΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ¨ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ¨

Next Article

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΗDP ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΚΡ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *