Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΙΦΤΑΡ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

No Comments Share:

Ιφτάρ στον νότιο Έβρο

Συνεχίζονται οι προσκλήσεις για ιφτάρ στην Δυτική Θράκη. Στις 2 Αυγούστου ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μειονότητας Ν. Έβρου συνέχισε την παράδοση των ιφτάρ στο χωριό Κόμμαρος του δήμου Αλεξανδρούπολης Ν. Έβρου. Στο ιφτάρ που οργανώθηκε στον Κόμμαρο μετείχαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο εκλεγμένος μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ, ο βοηθός μουφτή Φεχίμ Αχμέτ, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλητσαβούς, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Οσμάν Ισμαήλ, ο πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Οζτζάν, ο διευθυντής της τράπεζας T.C. Ziraat Κομοτηνής Τσαγρί Ιζμιρλίογλου και πολλοί καλεσμένοι.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μειονότητας Ν. Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου κατά την σύντομη ομιλία που έκανε, παρουσίασε την περιοχή, και ενημέρωσε για την νομική διαδικασία του συλλόγου και τις δραστηριότητες του. Αργότερα ο Μπεκίρ Μουσταφάογλου προσέφερε στον πρόξενο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ μια ταινία με τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ζήτησε να στηριχτεί ο Σύλλογος Νοτίου Έβρου. Ο πρόξενος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ανέφερε πως το καθήκον του στην Θράκη είναι ένα τιμημένο καθήκον.

Στην συνέχεια της βραδιάς όλοι μαζί έκαναν την βραδινή προσευχή. Στην ομιλία του ο εκλεγμένος μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ ενημέρωσε σχετικά με το Ραμαζάν και την βραδιά Καντίρ.

 

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 3/8/2012

Previous Article

8 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 21 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

ΠΙΚΡΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PENGUEN

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *